Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Bed stoppade säng med container lyft 160x190 / 200cm Mia

Kod: MIA 2
kr 22.115,77
Moms ingår

madein_italy

- +
Material
teknonabuk
Leveranstider
* 15 arbetsdagar Leveranstiden kan variera om produkten finns inte i lager
Viadurini Night Design
Bed stoppade säng med container lyft 160x190 / 200cm Mia
En mjuk aspekt som skiljer denna eleganta bed kännetecknas av raffinerad "quiltning" på sänggaveln. Avgjort samtida karaktär, Mia mål för varje sovrum.
De moderna former tolkas med personlighet, realism och passion. Värdet av design ligger i förmågan att uttrycka aktuella trender som definierar nya stilikoner.
Inte tas bort.
Fötter i mörk ek Plast H 8 cm, 7 cm från golvet ledge.

Dubbelsängen Min design är tillgänglig i nätverket version av 160x190 eller 160x200 cm netto:
- 160x190 cm; totala dimensionerna L183x P 213 x H 119 cm
- 160x200 cm; totala dimensionerna L183 x D 223 x H 119 cm

Det finns också två olika öppningsmekanismer:
- mekanisk standard öppning: liftsystemet nätverk som tillåter dig att njuta av en bekväm behållare sparar utrymme. De mekanismer som används har patenterats och tillverkats i Italien.
- Mekanisk öppning med en Komodo: enkel gest nätverket positionerat för att passa perfekt så att du kan göra sängen utan att behöva böja sig ner och erbjuder bred tillgång till hela behållaren. Komodo är en patenterad mekanism och tillverkas i Italien.

PU-beläggning TeknoNabuk 40% - 50% PL - 10% CO, vattenavvisande.
Så att tvätta TeknoNabuk: fläckar orsakade av vätskor (. Kaffe, mjölk, te, vin, öl Alkohol, etc.) kan enkelt tas bort med en fuktig trasa. Mer motståndskraftiga fläckar som godis, choklad. glass etc. Kan de avlägsnas genom att applicera mild tvål direkt på fläcken och gnidning med en fuktig trasa. Efter avlägsnande av fläcken med en fuktig trasa för att avlägsna tvålen och sedan torka ytan.

OBS: Du kan anpassa vilken typ av beläggning och fötter sängen: För information skriv till clienti@viadurini.it.

Denna säng är en del av en samling av stoppade dubbelsängar vars utformning är inspirerad av atmosfären i Bohemian Via Brera, det område i Milano konstnärer. Produkterna av denna linje kommer att framkalla charm, kultur, arkitektur, historia och konst, med hänvisning till en elegent parisisk stil. Projektering och forskning möts, vilket gör att förverkligandet av artiklar som skapar vackra miljöer. Frihet och fantasi: sängarna i den här samlingen kan anpassa genom att välja mellan olika typer av beläggning, färg och detaljer.

TILLVERKARE
Den här artikeln är gjord av ett företag som specialiserat sig på tillverkning av möbler som har en bakgrund av erfarenhet som går genom en värld av möbler och komplement i ett kors, från produktion till marknadsföring.
designer stolar, matbord fasta och utdragbara, stoppade sängar med behållare, fåtöljer, inredningstillbehör ... erbjudandet om detta företag varierar i varje kategori av möbler och erbjuder designprodukter och en stark estetisk effekt, ingen umma funktionalitet och praktiska användning.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter