Made in Italy

Bed stoppade säng med container lyft 160x190 / 200cm Mia

  • Made in Italy
  • Kod: MIA 2
kr 21178,28 kr 26472,85 -20%
Material teknonabuk
Leveranstider 15 arbetsdagar

Klädd dubbelsäng med lyftbehållare 160x190 / 200cm Mia

En mjuk aspekt utmärker denna eleganta säng, kännetecknad av den raffinerade "quiltningen" på sänggaveln. Med en avgjort modern karaktär passar Mia alla typer av sovplatser.
Samtida former tolkade med personlighet, realism och passion. Värdet av design ligger i förmågan att uttrycka aktuella trender genom att definiera nya stilikoner.
Ej avtagbar.
Fötter i mörk ekplast H 8 cm, utstick från marken 7 cm.

Mia designdubbelsäng finns i versionen för 160x190 cm bas eller för 160x200 cm bas:
- 160x190 cm ; övergripande mått L183x P 213 x H 119 cm
- 160x200 cm ; övergripande mått L183 x P 223 x H 119 cm

Det finns också två olika öppningsmekanismer:
- standardöppningsmekanism: nätlyftsystem som låter dig dra fördel av en bekväm platsbesparande behållare. De mekanismer som användes var patenterade och tillverkade i Italien.
- Komodo öppningsmekanism: med en enkel gest placeras sängbottnen till den idealiska storleken så att du kan bädda sängen utan att behöva sänka dig och ge gott om tillgång till hela behållaren. Komodo är en patenterad mekanism tillverkad i Italien.

Överdrag i TeknoNabuk 40% PU - 50% PL - 10% CO, vattenavvisande.
Hur man tvättar TeknoNabuk : fläckar orsakade av vätskor (kaffe, mjölk, te, vin, öl, alkohol etc.) kan enkelt tas bort med en fuktig trasa. Mer motståndskraftiga fläckar som godis, choklad. glass osv. de kan tas bort genom att applicera mild tvål direkt på fläcken och gnugga med en fuktig trasa. Efter att du tagit bort fläcken, använd en fuktig trasa för att ta bort tvålen, torka slutligen ytan.

OBS : nätverk ingår . Det är möjligt att anpassa typ av klädsel och sängfötter: för information skriv till clienti@viadurini.it.

Denna säng är en del av en kollektion av stoppade dubbelsängar vars design är inspirerad av den bohemiska atmosfären på Via Brera, konstnärsdistriktet i Milano. Produkterna i denna linje framkallar dess charm, kultur, arkitektur, historia och konst, med referenser till en elegant parisisk stil. Design och forskning smälter samman, vilket möjliggör skapandet av artiklar som återskapar fantastiska atmosfärer. Frihet och fantasi: sängarna i denna kollektion kan anpassas genom att välja mellan olika typer av klädsel, färger och detaljer.

PRODUCENT
Den här artikeln är gjord av ett företag specialiserat på tillverkning av inredningstillbehör som har en erfarenhetsbakgrund som korsar världen av möbler och accessoarer på ett tvärgående sätt, från produktion till marknadsföring.
Designstolar, fasta och utdragbara matbord, stoppade sängar med behållare, fåtöljer, inredningstillbehör ... erbjudandet från detta företag sträcker sig i alla inredningskategorier och erbjuder designprodukter med en stark estetisk inverkan, utan att utelämna funktionalitet och praktisk användning.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro