Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Industriell stil bordslampa i keramik och järn Valerie

Kod: VALERIE
kr 2.050,40 kr 2.550,25 -20%
Moms ingår

madein_italy

Visar alternativ som är tillgängliga:

- +
Åtgärder
h. L. 20 cm x 18 cm x Sp.15,5 cm; Vikt: 1,95 Kg
Leveranstider
20 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
Ferroluce
Bordslampa i industriell stil i keramik och järn Valerie
Valerie är en fantastisk bordslampa, i kubisk form och vintage-industriell stil, handgjord av skickliga hantverkare i Italien.
Denna vackra lampa är gjord av blank keramik, tillgänglig i olika färger och berikad med en flerfärgad kabel.
Det speciella med denna lampa ligger i keramikets hantverk. Keramiken är faktiskt dekorerad på ett sätt som om tiden hade markerat sin väg. Reproduktionen av tidserosionen i kombination med de blanka ytorna ger det här extra värdet till denna bordslampa. Den här slitna effekten ger Valerie en sofistikerad vintage-industriell stil.
Ljusa färger, blanka ytor och raffinerade tecken på tid för en aktuell profil i form av en tidigare stil. Skruvarna, i cortenfinish, är detaljerna som kompletterar denna bordslampa, vilket ger den den industriella smaken.
Perfekt för att dekorera en stuga i engelsk stil. Denna lampa skapad för miljöer med en omslutande atmosfär, kan tillgodose de mest krävande önskemålen tack vare en unik och original design. En design som är motsatt lyx men som samexisterar harmoniskt med den. Design som bevarar användbarheten och lugnar med en känslig balans mellan former och toner.
Valerie ger liv till ett rent ljus utan avskärmning. Det är dessa enkla och känsliga former som lockar uppmärksamhet och som gör Valerie i stånd att anpassa sig till vilken dekor som helst, från det enklaste och mest minimala till det mest klassiska, vilket skapar en känslig kontrast.
Ta med en touch av design till ditt hem också!
Små detaljer för en fantastisk effekt med en antik smak!
Lampan finns i olika utföranden. Kontrollera färgschemat och ange koden för finishen du vill ha i lämplig ruta!

Observera: Glödlampa exkluderad
Användbar lampa: 1x max 77 W, E27-uttag

VIKTIGT: Eftersom efterbehandlingen av artikeln görs helt för hand kan produkten genomgå små variationer i ton i förhållande till bilden, en funktion som understryker varje produkts unikhet.

Lampan kan kompletteras med de specifika lamporna i Ferroluce Retrò-linjen. Tillgängliga modeller: Grace, Serenity, Natalia och Lily.Vi informerar våra kunder om att följande produkter är undantagna från företagets returpolicy eftersom de är unika handgjorda produkter tillverkade på kundförfrågan. Detta innebär att de inte kan returneras av kunden efter köpet.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter