Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Applikation retro handgjord keramik Ferroluce

Kod: C1418-27-R
kr 1.326,13 kr 1.652,56 -20%
Moms ingår
Visar alternativ som är tillgängliga:

- +
Material
keramik
Åtgärder
Mått: L. 25 cm, H. 10 cm, SP. 10 cm
Leveranstider
Tre veckor arbetar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
Ferroluce
Ferroluce handgjord keramisk retro vägglampa
Linjära former och dimensioner utformade för att ge karaktär till de mest minimala möblerna, men kunna integreras även med de mest raffinerade möblerna, som kan framkalla den industriella estetiken under 1900-talet. Ytorna beskriver en noggrann studie av färg och färger. Geometrin kan tolkas om genom ytor som är täckta med mjuka glasyrer med sandblästrad effekt och eleganta nyanser, genom att använda glasyrer som kan ge ytan en taktil och visuell levd aspekt, och i retrofärger, eller genom att använda stiliserade blommor i perfekt Shabby-stil som sprider sig på ytorna som återskapar en fascinerande freskoeffekt, uppnås denna damast finish genom kromatiska detaljer och små tekniska detaljer i dekorationen, vilket förbättrar även de plana ytorna.
Perfekt för miljöer med en urban stil och en vintage smak. En väsentlig, rå design, designad för att sprida ett fullt och lugnande ljus. Små detaljer för en fantastisk effekt med en antik smak.
Visa färgschemat och ange den lämpligaste färgkoden för dig i lämplig ruta!

Användbar lampa : max 105 W, E27-uttag
Observera: glödlampa ingår inte


Vi informerar våra kunder om att följande produkter är undantagna från företagets returpolicy, eftersom de är unika handgjorda produkter tillverkade på kundens begäran. Detta innebär att de inte kan returneras av kunden efter köpet.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter