Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

designen taklampa med tre spotlights industriell stil Allison Ferroluce

Kod: ALLISON
kr 4.468,04 kr 5.539,14 -19%
Moms ingår

madein_italy

Visar alternativ som är tillgängliga:

- +
Åtgärder
Ø 27 cm x sp.20 cm; Vikt 2,10 kg
Leveranstider
20 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
Ferroluce
Design taklampa med tre Allison-strålkastare i industriell stil från Ferroluce
Allison är en fantastisk taklampa, bestående av tre strålkastare på en rund bas, i industriell vintage-stil, handgjord av skickliga hantverkare i Italien.
Denna vackra lampa är gjord av antikvitet järn och blank keramik, finns i olika färger.
Det speciella med denna lampa ligger i keramikets hantverk. Keramiken är faktiskt dekorerad på ett sätt som om tiden hade markerat sin väg. Reproduktionen av erosion av tid i kombination med de blanka ytorna ger det här extra taklampan extra värde. Den här slitna effekten ger Allison en sofistikerad vintage-industriell stil.
Metaldelarna är gjorda av antik järn. För att återskapa den här vintageeffekten av järn behandlas den enligt vissa procedurer, för att rosta eller oxidera naturligt, för att återskapa denna antika effekt präglad av tid.
En annan egenskap hos Allison finns i dess förmåga att justera ljusstrålarna för de tre strålkastarna där du vill ha det mest. Strålkastarna har faktiskt sin egen rörlighet som gör att du kan rikta ljuset.
Riktningsljus, keramik med vintage-finish i perfekt harmoni med oxiderad metall: en unik taklampa i sin stil, med en antik smak, perfekt för de mest raffinerade miljöerna.
Ljusa färger, blanka ytor och raffinerade tecken på tid för en aktuell profil i form av en tidigare stil.
Allison skapar rent, oskärmad ljus. Det är dessa enkla och känsliga former som lockar uppmärksamhet, och som gör Allison dvs kunna anpassa sig till vilken dekor som helst från det enklaste och mest minimala till det mest klassiska, vilket skapar en känslig kontrast.
Intima atmosfärer och mjukt ljus: denna taklampa full av personlighet och oöverträffade detaljer är det perfekta inredningstillbehöret för ditt loft.
Små detaljer för en fantastisk effekt med en antik smak!
Allison finns i två olika varianter: komplett eller utan metallgaller, dvs. antikvitet, med en design som berikar de tre diffusorerna för att öka deras industriella effekt.
Ta med en touch av design till ditt hem och välj den lampa som passar dig bäst!

Lampan finns i olika utföranden. Kontrollera färgschemat och ange koden för finishen du vill ha i lämplig ruta!

Observera: Glödlampor exkluderade
Användbara lampor: 3x max 46 W, E14-uttag

VIKTIGT: Eftersom efterbehandlingen av artikeln görs helt för hand kan produkten genomgå små variationer i ton i förhållande till bilden, en funktion som understryker varje produkts unikhet.

Lampan kan kompletteras med de specifika lamporna i Ferroluce Retrò-linjen. Tillgängliga modeller: Grace, Serenity, Natalia och Lily.Vi informerar våra kunder om att följande produkter är undantagna från företagets returpolicy eftersom de är unika handgjorda produkter tillverkade på kundförfrågan. Detta innebär att de inte kan returneras av kunden efter köpet.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter