Made in Italy

designen taklampa med tre spotlights industriell stil Allison Ferroluce

  • Made in Italy
  • Kod: ALLISON
kr 6551,11
Visar alternativ som är tillgängliga:
Åtgärder Ø 27 cm x sp.20 cm; Vikt 2,10 kg
Leveranstider 20 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
Design taklampa med tre Allison spotlights i industriell stil från Ferroluce
Allison är en fantastisk taklampa, bestående av tre spotlights på en rund fot, med industriell vintagestil, handgjord av skickliga hantverkare i Italien.
Denna vackra lampa är gjord av antikt järn och blank keramik, tillgänglig i olika färger.
Det speciella med denna lampa ligger i keramikens hantverk. Keramiken är faktiskt dekorerad på ett sådant sätt som om tiden hade markerat dess väg. Återgivningen av tidens erosion i kombination med de blanka ytorna ger det extra värdet till denna vackra taklampa. Denna slitna effekt ger Allison en sofistikerad vintage-industriell stil.
Metalldelarna är gjorda av antikt järn. För att återskapa denna vintageeffekt av järn, behandlas den enligt vissa procedurer, för att rosta eller oxidera naturligt, för att återskapa denna antika effekt som präglas av tid.
En annan egenhet hos Allison finns i dess förmåga att justera ljusstrålarna i de tre strålkastarna där du vill ha det mest. Strålkastarna har faktiskt sin egen rörlighet som gör att du kan rikta ljuset.
Riktningsljus, keramik med vintagefinish i perfekt harmoni med oxiderad metall: en unik taklampa i sin stil, med en antik smak, perfekt för de mest raffinerade miljöerna.
Ljusa färger, blanka ytor och raffinerade tecken på åldring för en aktuell profil i skepnad av en tidigare stil.
Allison skapar rent, oskärmat ljus. Det är dessa enkla och känsliga former som drar till sig uppmärksamhet, och som gör att Allison dvs kan anpassa sig till vilken inredning som helst från den enklaste och mest minimala till den mest klassiska, vilket skapar en delikat kontrast.
Intim atmosfär och mjukt ljus: denna taklampa full av personlighet och oefterhärmliga detaljer är det perfekta inredningstillbehöret för ditt loft.
Små detaljer för en fantastisk effekt med en antik smak!
Allison finns i två olika varianter: komplett eller utan metallgaller, dvs antikt järn, med en design som berikar de tre diffusorerna, för att öka deras industriella effekt.
Ta med en touch av design i ditt hem också och välj den lampa som passar dig bäst!

Lampan finns i olika utföranden. Kontrollera färgkartan och ange önskad finishkod i lämplig ruta!

Observera: Glödlampor ingår inte
Användbara glödlampor: 3x max 46 W, E14-sockel

VIKTIGT: Eftersom efterbehandlingen av artikeln görs helt för hand, kan produkten genomgå små variationer i ton med avseende på bilden, en egenskap som understryker det unika med varje enskild produkt.

OBS: eftersom dessa är handgjorda föremål kan de verkliga färgerna skilja sig från de som visas på bilderna.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro