Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

designer taklampa polerad keramik Jane Ferroluce

Kod: JANE
kr 1.091,51 kr 1.366,93 -20%
Moms ingår

madein_italy

- +
Leveranstider
20 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
Ferroluce
Design taklampa i blank keramik Jane Ferroluce
Jane är en fantastisk taklampa, handgjord av skickliga hantverkare i Italien.
Lampa av keramik, med extern spridare i blank svart yta, medan den inre delen av spridaren och väggfästet är gjord i blank vit yta. Jane finns i olika storlekar.
Det här vackra taklampans särdrag finns i dess form och design. Utrustad med en unik och originell stil, tar Jane med sig en återbesökt vintage-industriell stil och kan anpassa sig till alla möbler, från det enklaste och mest minimala till det mest klassiska, vilket skapar en känslig kontrast; allt detta är möjligt tack vare dess enkla, linjära och osmyckade ytor.
Klara färger och blanka ytor avgör profilen för detta fantastiska taklampa. Jane har en aktuell design, samtidigt som hon behåller minnet av en tidigare stil.
Ta med en touch av design till ditt hem och välj de lämpligaste storlekarna för dig!

Observera: Glödlampa exkluderad
Användbar lampa: 1x max 77 W, E27-uttag

VIKTIGT: Eftersom efterbehandlingen av artikeln görs helt för hand kan produkten genomgå små variationer i ton i förhållande till bilden, en funktion som understryker varje produkts unikhet.

Lampan kan kompletteras med de specifika lamporna i Ferroluce Retrò-linjen. Tillgängliga modeller: Grace, Serenity, Natalia och Lily.Vi informerar våra kunder om att följande produkter är undantagna från företagets returpolicy eftersom de är unika handgjorda produkter tillverkade på kundförfrågan. Detta innebär att de inte kan returneras av kunden efter köpet.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter