Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Lampa hantverk industriell design fjädring Clara

Kod: CLARA
kr 4.794,47 kr 5.936,98 -19%
Moms ingår

madein_italy

Visar alternativ som är tillgängliga:

- +
Åtgärder
Ø 40 cm x h. 40 cm (tot 110 cm.); Vikt 2,62 kg
Leveranstider
20 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
Ferroluce
Clara handgjord industriell design taklampa
Clara är en fantastisk upphängning, med en klockform och vintage-industriell stil, handgjord av skickliga hantverkare i Italien.
Denna vackra lampa består av en järnstruktur med en diffusor av blank keramik, tillgänglig i olika färger.
Det speciella med denna lampa ligger i den keramiska diffusorns hantverk. Keramiken är faktiskt dekorerad på ett sätt som om tiden hade markerat sin väg. Reproduktionen av erosion av tid i kombination med de blanka ytorna ger det extra värdet till denna suspension. Den här slitna effekten ger Clara en sofistikerad vintage-industriell stil. Metallstrukturen förstärker ännu mer den antika effekten.
Ljusa färger, blanka ytor och raffinerade tecken på tid för en aktuell profil i form av en tidigare stil.
Den här vackra upphängningen är inspirerad av ljuspunkterna som används för belysning i handelsfartygens lastrum. Liksom de flesta nautiska föremål som naturligt genomgår viss förslitning, visar denna lampa också tidens tecken.
Perfekt för att dekorera en stuga i engelsk stil. Denna upphängning skapad för miljöer med en omslutande atmosfär kan tillgodose de mest krävande önskemålen tack vare en unik och original design. En design som är motsatt lyx men som samexisterar harmoniskt med den. Design som bevarar användbarheten och lugnar med en känslig balans mellan former och toner.
Clara ger liv till ett rent ljus utan avskärmning. Det är dessa enkla och känsliga former som lockar uppmärksamhet, och som gör att Clara kan anpassa sig till vilken dekor som helst, från det enklaste och mest minimala till det mest klassiska, vilket skapar en känslig kontrast.
Ta med en touch av design till ditt hem också!
Små detaljer för en fantastisk effekt med en antik smak!
Lampan finns i olika utföranden. Kontrollera färgschemat och ange koden för finishen du vill ha i lämplig ruta!

Observera: Glödlampa exkluderad
Användbar lampa: 1x max 105 W, E27-uttag

VIKTIGT: Eftersom efterbehandlingen av artikeln görs helt för hand kan produkten genomgå små variationer i ton i förhållande till bilden, en funktion som understryker varje produkts unikhet.

Lampan kan kompletteras med de specifika lamporna i Ferroluce Retrò-linjen. Tillgängliga modeller: Grace, Serenity, Natalia och Lily.Vi informerar våra kunder om att följande produkter är undantagna från företagets returpolicy eftersom de är unika handgjorda produkter tillverkade på kundförfrågan. Detta innebär att de inte kan returneras av kunden efter köpet.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter