Design, lyx och miljöhållbarhet på Salone del Mobile 2018!

Stämningsbelysning, långa hallar med röda mattor, skönheten som fyller dina ögon överallt de lägger, även i det minsta avlägsna hörnet av något stativ.
Välkommen på Salone del Mobile 2018!

Klockordet är verkligen "Design". I den här stora expositionen som tillsammans, som i en liten stad, kan allt det bästa av designen hitta italiensk excellens på alla möbelns fält.
Från möbler för sovrum till möbler och komplement till vardagsrum, från bord och stolar med former och material som är innovativa för kök till mycket moderna tvättställ och möbler för att dekorera badrummen. Alla kan hitta något som kittlar dina smaker, så många står på expositionen.
Bland de mest trendiga material som finns på salongen hittar vi Corian. Ett material som huvudsakligen används i badrummen och i köket kallas akrylsten och består av akrylharts och naturliga mineraler. Dess motstånd mot repor och stötar, den smidiga aspekten med lindningskurvor inuti och miljöhållbarhetsintyget är anledningarna till att detta material oftare används vid tillverkning av lyxiga möbler.

Utställnings andra klockord är miljövänlig lyx. Alla de föreslagna produkterna har särskild uppmärksamhet åt miljön i de material som används och i de tekniker som används för att skapa dem. I en värld som löper mer och mer fort ramar den nya tekniken är skyddet av miljön viktigt och vi Viadurini vill inte glömma det!
Vi finner på expositionen många företag att de flyttar eller de har redan flyttat för att få FSC (Forest Stewardship Council) certifiering att intyga att företaget ska bidra till bättre skogsförvaltning av skogarna och PEFC (Program för godkännande av skogscertifiering) intygar att skogarna skyddas mot okontrollerat utnyttjande.

Om du är nyfiken på de nyheter som vi lägger till inuti i vår samling, sluta inte följa med oss ​​och besök vår hemsida!
Email Newsletter
Nyhetsbrev