Soffbord eller Matbord? Idag Kan du ha Båda i en Enda Lösning!

På några sekunder förvandlas soffbordet till ett matbord.
Ett magiskt trick? Nej, bara en designlösning som tänker utnyttja dina hemutrymmen.

Soffbord eller matbord?  Idag kan du ha båda i en lösning!      Soffbord eller matbord?  Idag kan du ha båda i en lösning!

Viadurini presenterar en ny kollektion av multifunktionsprodukter är utformade för att hantera bättre utrymmen i ditt hem. När vi tänker på inredningen av våra bostadsområden är det viktigt att värdera tillgängliga utrymmen för att välja de mest lämpliga inredningstillbehören för att skapa en harmonisk miljö.

Idag kommer inte de minsta utrymmena att straffas. De soffbord som vi presenterar är perfekta för att kombinera design och funktionalitet . Tack vare de justerbara höjderna till millimeteren, de fördubblade planen och patenterade mekanismer på några sekunder kan dessa bord förvandlas till matbord. Den gas Mekanismen kan du enkelt justera höjden på soffbordet gör det till en perfekt matbord att organisera middagar med vänner.

Dessa produkter tillverkas av skickliga italienska hantverkare med stor passion för design. De material som används är av högsta kvalitet. I synnerhet är dessa omvandla bord gjorda av metallkonstruktion och träplatta.

En tidlös och perfekt kombination av material för att möta alla miljöer från modern till klassiker.

Klicka här för att se vår katalog!     

Soffbord eller matbord?  Idag kan du ha båda i en lösning!
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev