Utedusch Hur man Känner Igen de Bäst Tillverkade Modellerna i Italien

Utedusch är tillförlitligheten för kvalitet och känslan av design

Från en gedigen erfarenhet inom mekanik och metallbearbetning är de fantastiska utomhus- och trädgårdsduschpelarna födda .
En verklighet som har utvecklat lösningar av hög kvalitet och elegans i duschvärlden för utomhusmiljöer och spa.
Användningen av värdefulla material, den innovativa linjen, hantverket i konstruktionen gör utomhusduschar till ett komplement av hög estetisk nivå för raffinerade och lyxiga miljöer.

Vilka är styrkorna med en utomhusduschpelare?

  1. Det tillverkade i Italien: en garanti i idén, i form, i förverkligandet.
  2. Den väsentliga och minimalistiska designen, minimalt invasiv men med stor elegans i alla miljöer.
  3. Användningen av AISI 316L rostfritt stål, det mest motståndskraftiga och oföränderliga över tid.
  4. Den helt italienska produktionen, tillverkad med hantverk och extrem uppmärksamhet på detaljer.
  5. Den bredden i sortimentet, som erbjuder lösningar och extern uppmärksamhet.

Din dusch kan göras efter mått!

Viadurini International Design har valt erfarenhet, professionalism och den idealiska infrastrukturen för att skapa olika skräddarsydda gjort produkter . Användningen av värdefulla material, studiet av innovativa estetiska och funktionella lösningar och samarbetet med pålitliga partners gör det möjligt att utveckla skräddarsydda lösningar som behandlas och garanteras i varje estetisk och funktionell detalj. Detta är endast möjligt tack vare företagets val av en hantverksproduktion, som ser med noggrannhet och uppmärksamhet åt varje detalj, för att belöna kvalitet och tillförlitlighet snarare än kvantitet.

En 100% italiensk produktion

En 100% tillverkad produktion i Italien betyder inte att ha direkt kontroll över hela produktionsprocessen, utan också att sätta i spel den uppsättningen glödande kreativitet och praktisk kunskap som har gjort Made in Italy känd i världen för design och kvalitet.

Trädgårdsduschpelare med innovativ design

Tekniska artiklar på hög nivå som härrör från en strategi som syftar till kontinuerlig innovation och från en produktionsfilosofi som syftar till excellens. Av denna anledning spelar design, skönhet, ergonomi, känslor en nyckelroll i dessa produkter.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev