För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

smide dubbelsäng

Drömmer du om en romantisk sovrum, i linje med din starka ande och obotlig drömmare ifrån? Det perfekta valet är en design smidesjärn säng.

Smidesjärn, vilket sannolikt kan anses vara den första upptäckt och arbetade stål, är det ett svårt material att arbeta med på grund av koncentrationen låg kolhalt. Den manuella skicklighet expert hantverkare, men modellerna så långt som att skapa en luftig och ljussystem som inbjuder dig att njuta av en god natts sömn eller stunder av avkoppling bekvämt läsa en bok, som redan nedsänkt i en fantastisk atmosfär.

Den smidesjärn säng kombinerar elegans och funktionalitet ger oss vila i en säng tusen och en natt .. Här hittar du smidesjärn dubbelsängar finns i olika färgvariationer; en dubbelsäng i vitt smidesjärn eller ecru är en stor klassiker av de mest feminina miljöer. För att hämta de äldsta nyanser, en svart smidesjärn säng eller mörkare nyanser som brunt, grått och brons är perfekt för en elegant och enkel rum.

I vår onlinekatalog hittar du smidesjärn dubbelsängar med eller utan lagring, praktiskt och komfortabelt att optimera utrymme.

Här hittar du många favoritfärg lösningar och kontakta oss för specifika önskemål. Alla produkter som presenteras i katalogen är tillverkade av material av högsta kvalitet, och är resultatet av noggrant urval gjort av vår personal. Kom ihåg att för några tvivel vi står till ditt förfogande. Det kommer att bli ett nöje för oss att hjälpa dig att välja dubbelsäng i en modern eller klassisk smidesjärn som är rätt för dig!

Upptäck våra erbjudanden och köpa online dubbel smidesjärn säng av dina drömmar!
 

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies