För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Dubbel smidesjärn lilja, elegant och öga för detaljer

Kod: GIGLIOM
kr 18.745,20 kr 27.185,39 -31%
Visar alternativ som är tillgängliga:

- +
Leveranstider
15 arbetsdagar
Anpassade
Detta objekt kan anpassas. För ytterligare information: info@viadurini.se
Viadurini Collezione Notte
Säng att mäta. Kontakta oss för en offert!
Den kan göras i valfri färg. Tillägg för färgen inte INGÅR I färgkartan: 15%.


Anm: I bilar med behållaren (fotsteg och huvudgavel med behållare, huvudgavel med behållare) inkluderar sängramen; i de andra versionerna (med huvud och fotsteg sidband, huvud med Wall Attack, chef med bedframe) sängen nätet är utesluten, måste köpas separat.

Smidesjärn säng Double Giglio, handgjort i Italien.
Lilje sängen är disponbile i följande varianter:

-Fyra Double Giglio- huvudet med fotsteg och bandage Side
Smidesjärn säng Giglio i varianten DOUBLE HEAD MED SIDOBAND FOTGAVEL Det innebär införandet av ett nätverk av 160 X 190, som kan vara antingen stödjas av sina ben, appliceras vilar på sängstruktur. Denna andra lösning rekommenderas av företaget eftersom det underlättar förskjutnings och rengöringsoperationer. I varje fall kan beslut om hur man tillämpar nätverkets tas direkt vid tidpunkten för montering och är reversibel genom att stödfästen ingår i sängen utrustningen. Om det fanns några särskilda krav i samband med den fysiska strukturen, kombinationen med nätverk redan har eller helt enkelt estetik, den här modellen, kan tack vare vår hantverkare produktivitet ändras i höjd, total längd och bredd.
- Double Lily - fotsteg och huvudgavel med container
Smidesjärn säng lilja 'i varianten DUBBEL HUVUD- OCH BEHÅLLARE MED FOTGAVEL innefattar spjälade basen som kan' rymma en madrass 160 X 195 cm. Det nätverk som har ett speciellt tillförselsystem av fast madrass som gör att den också montera en lång cm madrass. 190. Om det fanns några särskilda krav i fråga om estetik, den här modellen, tack vare vår hantverkare produktivitet kan ändras i höjd. Behållaren är helt gjord av metall och kan målas för att någon färg. Med metallbehållaren ger många fördelar för vår säng inklusive robusthet, enkel rengöring och större kapacitet. Behållaren är i varje fall kombineras med en textil kappa. Denna version med fotsteg, till exempel, är möjligt endast tack vare den metalliska konstruktionen av behållaren, matchar mycket glädjande eftersom det gör det möjligt att kombinera de klassiska egenskaperna hos en fullständig säng med bekvämligheten att utnyttja lagringsutrymme.
- Double Lily - Huvud med Wall Attack
Smidesjärn säng Giglio i varianten DOUBLE HEAD FASTSÄTTNING MED EN VÄGG innebär införandet av ett nätverk cm. 160 som ska stödjas av sina ben. Om det fanns några särskilda krav i samband med den fysiska strukturen, kombinationen med nätverk redan har eller helt enkelt estetik, den här modellen, kan tack vare vår hantverkare produktivitet ändras i höjd och bredd.
- Double Lily - Huvud med Container
Smidesjärn säng Giglio variant DOUBLE HEAD med hölje innefattar spjälade basen som kan 'rymma en madrass 160 X 195 cm. Det nätverk som har ett speciellt tillförselsystem av fast madrass som gör att den också montera en lång cm madrass. 190.In om det fanns några särskilda krav i fråga om estetik, den här modellen, tack vare vår hantverkare produktivitet kan ändras i höjd. Behållaren är helt gjord av metall och kan målas för att någon färg. Med metallbehållaren ger många fördelar för vår säng inklusive robusthet, enkel rengöring och större kapacitet. Behållaren är i varje fall kombineras med ett textil kappa
- Dubbel Lily - Testad med sängram
Smidesjärn säng Giglio i varianten DOUBLE HEAD MED bedframe innebär införandet av ett nätverk av 160 X 190, som måste appliceras på stödstrukturen av sängen. Om det fanns några särskilda krav i samband med den fysiska strukturen, kombinationen med nätverk redan har eller helt enkelt estetik, den här modellen, kan tack vare vår hantverkare produktivitet ändras i höjd, total längd och bredd.
ÅTGÄRDER (L x B x H)
huvudgavel och fotsteg med sidoband 173 x 205 x 147/60 cm
huvudgavel och fotsteg med behållaren 173 x 215 x 147/60 cm
testas med väggfäste 173 x 5 x 147 cm
testas med behållaren 173 x 207 x 147 cm
testas med sängramen 173 x 197 x 147 cm
Viadurini erbjuder en värdefull samling av smidesjärn sängar, tillverkade av enbart och strikt hand av mycket skickliga hantverkare. Det engagemang och passion av mästare, garantera kvalitet och hantverk autentitcità av alla produkter.
Vid handproduktionsfasen det följande industriellt realiseras medelst sandblästring, som rengör järnet från slaggen bearbetning och den olja som används för lagring för att göra den lämplig för målningen steget. Det sista steget är tillbaka till 'hantverk verklig eller antiquing och färg efterbehandling innan den slutliga kokning av produkten.
Unna dig en bädd av verklig kvalitet som gjorts i Italien!

varför köpa
  • utmärkt kvalitet / pris förhållande
  • handgjort
  • hantverksmässig produktion
  • Design och funktionalitet
  • tålig
  • Made in Italy

Nyligen visade produkter

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies