Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Lamp TOSCOT Chapeau vägg / tak gjort i Toscana

Kod: 1020-30
kr 2.957,61 kr 3.567,40 -17%

madein_italy

Visar alternativ som är tillgängliga:

- +
Åtgärder
glas Ø 130 tallrik Ø 300 P 200 mm
Leveranstider
15 arbetsdagar från beställning görs * leveranstiden kan öka om produkten finns inte i lager.
Toscot
Toscot Chapeau! Vägg- / taklampa tillverkad i Toscana
En enkel och elegant lösning för att belysa fler punkter inom olika områden utan att göra murverk. I formen påminner det om damerna från 1800-talets hatt, med den breda randen över ögonen för att skydda sig från solen. Denna del är tillverkad av keramik och passar både inomhus och utomhus, den har två storlekar och olika typer av färg och dekorationer. Detta hattformade element införs mellan en koppar- eller aluminiumdel och ett diffusionsglas för att känneteckna dess linje. Belysningskomponenterna är anslutna till varandra med en stark och flexibel kabel täckt i stål eller koppar, lätt att klippa och placeras längs väggen, var du än vill lägga en ljuspunkt.

Glödlampa : 1xE27 max 25w
IP : 55

Chapeau! lampan finns i olika färger: visa färgkarta och ange i rätt ruta koden för önskad färg.

Toscot föreslår belysningsmodeller som kombinerar den toskanska traditionen med handgjutning med former och dekorationer från klassisk till modern.
Unika stycken tillverkade för hand med material av hög kvalitet och uppmärksamhet på användbarhet och samordning. Skötseln av dekorationer och finish ger produkterna särskilt värde och den kreativa forskningen, som ligger till grund för deras förverkligande, förvandlar objekt till möblösningar som alltid är aktuella.
Eftersom det är en anpassad artikel som produceras på begäran är det inte möjligt att returnera det.

Nyligen visade produkter