Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Selene Papyrus moderna kristall taklampa Ø15 H 125cm

Kod: PAPIRO 0383-1
kr 1.882,80

madein_italy

- +
Åtgärder
Ø15 H 125cm max
Leveranstider
7 arbetsdagar från beställning gjorts * leveranstiden kan öka om produkten finns inte i lager.
Selene
Selene Papyrus moderna kristall taklampa Ø15 H 125cm, tillverkad i Italien
Papyrus
är en otrolig samling rik och mångsidig, som samlar alla typer av lampor uppdelade i flera variationer av form, storlek och antal ljuskällor. Diffusorn, med en speciell form, är extra-klarglas och finns i olika utföranden. Förberedd för 'användning av en E 27 70W glödlampa (ingår ej).

Produkt tillverkad i Italien.

Deras rustik karaktär Selene lampor, kan du begära egna mönster och skräddarsydd: be om en uppskattning clienti@viadurini.it

Ljusenergin är inte bara ett sätt att se och urskilja formerna, men sant skaparen av rymden. Och 'sedan 1969 Selene belysning arbetar dagligen för att skapa lätta föremål som inte bara arredino miljöer, men skapar unika känslor för att göra dina vardagliga utrymmen. Den säregna glas tradition venetianska provinsen var basen av hantverk, handgjorda med tålamod och omsorg i arv från far till son. Skapelser är centrerade på form och funktion: hela processen, från befruktningen dell 'idé till skiss på papper tills uppförandet av byggnaden, fokuserar på den särskilda rapporten att lamporna vill skapa mellan det ljus som du vill producera och materialen används som omger den och bryta, ingenting lämnas åt slumpen, men varje element har studerats och valts med omsorg för att säkerställa största möjliga välfärd.

Nyligen visade produkter