För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00- Golvleverans och monteringstjänster tillgängliga i hela Sverige
  • 0
  • 0

Spegeldesign av Vintage och Modern Stil

Väggspeglar och golvspeglar av äkta modern design och klassiker tillverkade i Italien.

Vår personal har valt det bästa av italiensk design för att dekorera väggarna i ditt hem med stil. Varje smak kommer att vara nöjd, upptäck vår online katalog med våra bästa förslag.

Välj mellan vår spegeldesign med klassiska ovala eller rektangulära former för att ge en touch av ljus till dina väggar. Guld och silver kommer att ge en touch av regalitet till ditt rum, vilket gör det elegant och full av charm. Den klassiska stilen för att dekorera ditt hem.
För dem som istället älskar modern stil och originalitet har vi speglar med ursprungliga former med skrift eller älvformad så att våra kunder kan överlämna fritt utrymme till fantasin. Blommor och tao symbol med elfenben och bambu finish är bara några av exemplen på speglar vi erbjuder.

Varje föreslagen artikel, varje spegel som du hittar i katalogen har en historia som kan bli din om du har möjlighet idag att köpa den för att göra ditt hem till en bekväm och välkomnande miljö för dig och dina gäster. Viadurini hanterar de bästa designspeglarna till de bästa priserna på webben med våra exklusiva samlingar Viadurini Decor och Viadurini Living Collection. Vid tvivel eller för mer information, kontakta oss via chatt, vår e-postadress eller genom att ringa oss på telefonnummer på webbplatsen.

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies