Made in Italy

12 ljus ljuskrona i vitt Venedigglas och kromad metall - Ismail

  • Made in Italy
  • Kod: ISMAIL2
kr 60918,95 kr 76148,68 -20%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 120
Djup (cm) 120
Höjd (cm) 80

Handgjord mjölkvit ljuskrona i Venedig glas Tillverkad i Italien.

12 ljus ljuskrona gjord av Venedigglas med mjölkvit kristallfinish med metalldetaljer i blank kromfinish . Ett aldrig tidigare skådat möte mellan historiska linjer och modern design för att ge liv åt en möbel med tidlös charm och elegans. Dess estetik kännetecknas av en ledad volym som blir dynamisk och lätt genom den lysande vibrationen från de fantastiska blåsta glasytorna som varvar de eleganta genomskinliga armarna med kopparna gjorda med hjälp av höljestekniken . För att understryka dess värde är uppmärksamheten på detaljer som framgår av de kromade metallkomponenterna som gör att produkten kan anpassa sig till olika smaker och användningssituationer.

Från användningen av högkvalitativa råvaror från det italienska territoriet och från den skickliga bearbetningen av glas av skickliga hantverkare i branschen som har överlämnat de gamla traditionerna i årtionden, föds ett stort mästerverk av glaskonst som kännetecknas av effektivitet , funktionalitet och en elegant estetik . Varje produktionsfas äger rum i Venedig , glastraditionens bankande hjärta, med särskild uppmärksamhet på detaljer och respekt för antika tekniker med en önskan om att det moderna ska projicera sig mot framtiden. På så sätt smälter högt hantverkskunnande samman med design och tradition får nytt liv genom att använda innovativa teknologier . Resultatet är ett konstverk som omtolkar en klassisk stil genom ett samtida språk som genom ljuset visar sina värden av autenticitet och effektivitet .

Glödlampor (ingår ej) : 12 x MAX 42W E14

OBS : ljuskronan finns i ett brett utbud av olika färgkombinationer och eftersom den är handgjord är den helt anpassningsbar i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro