För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00- Golvleverans och monteringstjänster tillgängliga i hela Sverige
  • 0
  • 0

Modern och Klassisk Designbelysning - Viadurini Lighting

Ljuskronor, vägglampor, bordslampor och pendellampor i klassisk stil och modern design för ditt hem.

Ljuskällorna i ett hus är mycket viktiga för att skapa rätt harmoni och för att göra varje rum ljusa.
Inuti Viadurini Lighting Collection hittar du några idéer med en unik och ojämn stil för belysning av ditt vardagsrum eller sovrum.

Majestätiska fjädringskronor av vit, transparent eller svart metakrylat i klassisk stil för dem som älskar royalty och väljer en retro dekor i sitt vardagsrum. Dessa underbara ljuskronor finns tillgängliga från 8 till 13 ljus och enligt din smak och behov, antingen med ljus som återger ljus eller i versionen med lampor som liknar små lampor.
För dig som älskar en modernare stil bland våra förslag till hänglampor finns det två-ton lampor i målade stål med anpassningsbar färg. Tack vare halvmåneformen säkerställer det att ljuset sprids jämnt.

Trevliga och färgglada bordslampor tillverkade helt i Italien i bokträ och keramik för att köpa en modern lampa med en speciell design. För dem som tvärtom föredrar att hålla sig i en mer klassisk möbleringsstil finns det bordslampor gjorda av kristall och glas i kollektionen som ger en elegant och elegant touch till de rum där de är placerade.

Slutligen, för de som föredrar väggljuskällor, inkluderar Viadurini Lighting-kollektionen modern design av vägglampor av stål och mässing för att ge en industriell känsla till stilen i ditt sovrum. Dessutom finns bland de föreslagna vägglamporna vägglampor som är lämpliga för dina utomhusutrymmen i aluminium som minns lyktor för sin form.

Tända ditt hem med den bästa av italiensk design som väljs ut exklusivt för dig av vår personal.

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies