Snidningssats med 14 Berti-bitar exklusivt för Viadurini, hög kvalitet tillverkad i Italien.
Låda med 14 viktiga knivar för servering och tillagning av mat:
- Ham kniv: flexibel och långt blad viktigt för att skära skinka, kallskuret och rostbiff som behöver skäras i tunna skivor.
- Brödkniv : den enda som har det tandade bladet. Det kan också användas för desserter av torrfiber, såsom tårtor.
- Snidkniv : mindre än kockens, den liknar och är främst avsedd för bordsservering.
- Gaffel : komplement av skivkniven är avsedd att hålla tillbaka det vi skär.
- Vässare : viktigt för att alltid hålla dina knivar vassa effektivt.
- Stekt kniv: med böjt och vass blad. Stor skärkapacitet för att undvika att sönderdelas eller bryta skivorna Sagen är förbjuden.
- rak rakkniv : det är en mångsidig kökskniv. Strikt med mjukt blad och centrerad spets idealisk för små styckningar och oumbärlig för beredning av kött- och grönsaksrätter samt perfekt för skalning och skalning.
- Kockkniv : kniv med flera användningsområden, med denna kniv som normalt är stor kan du skära allt kött, men också ostar och grönsaker.
- Fiskkniv : flexibel, mycket vass, den är avsedd för att skära och förbereda fisk utan att bryta dess mycket känsliga fiber.
- Pestokniv: det är den bästa ersättaren för mezzaluna, den används för att finhacka grönsaker.
- Benkniv : skarpt och styvt blad används för urbening och rengöring av kött från oätliga föremål.
- Grönsaksskärare : mindre och liknar den för kött och ostar, den är liknande och huvudsakligen avsedd för grönsaker och små styckningsdelar.
- Böjd kniv : utan den kan du inte skala, rengöra, gravera och skrapa. Främst avsedd för frukt och grönsaker.
- rak rakkniv : det är en mångsidig kökskniv. Strikt med mjukt blad och centrerad spets idealisk för små styckningar och oumbärlig för beredning av kött- och grönsaksrätter samt perfekt för skalning och skalning.
Bladen erhålls genom varmsmide med en klubba, när det enda sättet att garantera en god skärkvalitet (hammarslagen sönder och beställa molekylerna i stål) idag är mycket uppskattade för sin vackra och elegant utseende. Tillverkad med ett fast handtag, dvs bladet har tangten gömd inuti handtaget, de har ytfinishen på satinbladet. Produceras helt för hand i små mängder . Värmebehandlingen inkluderar även underkylning vid -80 ° C för att säkerställa maximal kapacitet och varaktighet.
Versionerna med plexiglashandtag är diskmaskinssäkra eftersom alla våra plexiglashandtag genomgår en speciell stabiliseringsprocess som gör dem diskmaskinssäkra.
Tillverkad med högkvalitativt skärstål kan de endast läggas i diskmaskinen i versionen av plexiglashandtaget, men det är bra att få information om möjliga konsekvenser:
1. diskmaskinen får alla tvättade föremål att åldras snabbt.
2. ju högre kvalitet skärstål är, desto mindre rostfritt är de.
3. knivarna kan färgas med små rödaktiga fläckar eller stora blåaktiga glorier:
till. om det lämnas att tömma eller torka i diskmaskinen
b. om den lämnas smutsig under lång tid efter användning
c. om tvättvattnet är rikt på järn
4. bra handtvätt och noggrann torkning efter tvätt är hemligheten för att hålla dina knivar bäst.
5. Handtvätt och omedelbar torkning är MÅSTE för knivar med handtag i horn, trä eller andra naturliga material.
6. Tvätta inte med aggressiva rengöringsmedel eller vatten vid temperaturer över 60 ° C.
Mått:
- vikt: 1915 gr.
- blad av rostfritt stål
- handtag: smidd full cornotech