Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

2-dörrars skänk i ekologiskt trä och metall av hög kvalitet tillverkad i Italien - Aaron

Kod: AARON3
kr 41.687,34 kr 54.193,62 -23%
Moms ingår

madein_italy

- +
Material
ekologiskt trä
Leveranstider
30-45 arbetsdagar
Längd (cm)
120
Djup (cm)
42.2
Höjd (cm)
140,8
Viadurini Living

2-dörrars skänk för vardagsrum i ekologiskt trä och skärmtryckt glas, tillverkad i Italien.

Denna skänk för vardagsrummet har en 2-dörrars struktur gjord av bakad ask med dörrarna i silkscreent glasväv och polerad ram. Inuti dörrfacken, som kan öppnas med handtagen integrerade i ramen, finns hyllor i bronserat glas. Den resistenta basen är i polerad metall.
Ett funktionellt och raffinerat inredningstillbehör för vardagsrummet med en väsentlig och modern stil.

Panelerna som används är uteslutande ekologiska förädlade , i syfte att uppmärksamma miljöfrågor. Miljöpanelen är en industriprodukt tillverkad genom användning av återvunnet trämaterial för att undvika avverkning av nya träd. Tillverkningsprocessen sker i full överensstämmelse med gällande miljöbestämmelser.

Det är en möbel skapad på grundval av hantverksvärden för att uppnå den excellens och hög kvalitet som är typisk för Made in Italy, där innovativa idéer och kultur flätas samman till förmån för optimering av processer och uppmärksamhet på detaljer. Så här föds funktionella och raffinerade möbler för vardagsrummet,

Skänken är en idealisk och kreativt möbel, användbar för att dekorera utrymme och förbättra miljön. Elegans och stil kombineras med funktionaliteten hos denna produkt, som vid behov kan bli en skänk eller TV-skåp, vilket återställer komfort och elegans.

OBS: Varje element är en del av ett modulärt och modulärt system för att skapa skräddarsydda lösningar. Upptäck det breda utbudet av färger och finish och specialprocesser som är tillgängliga för att tillgodose alla behov: kontakta oss genom att fylla i lämpligt formulär.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter