Made in Italy

2-dörrars skänk i ekologiskt trä och metall av hög kvalitet tillverkad i Italien - Aaron

  • Made in Italy
  • Eco Design
  • Kod: AARON3
kr 43197,21 kr 53996,51 -20%
Material ekologiskt trä
Leveranstider 30-45 arbetsdagar
Längd (cm) 120
Djup (cm) 42.2
Höjd (cm) 140,8

2-dörrars skänk för vardagsrum i ekologiskt trä och skärmtryckt glas, tillverkat i Italien.

Denna skänk för vardagsrummet har en 2-dörrars struktur gjord av bakad aska med dörrarna i silkesskärmad glastyg och polerad ram. Inuti dörrfacken, som kan öppnas med handtagen som är integrerade i ramen, finns hyllor i bronsglas. Den resistenta basen är i polerad metall.
Ett funktionellt och raffinerat inredningstillbehör för vardagsrummet, med en väsentlig och modern stil.

Panelerna som används är uteslutande ekologiska förädlade , i syfte att uppmärksamma miljöfrågor. Miljöpanelen är en industriprodukt som tillverkas genom användning av återvunnet trämaterial och undviker avverkning av nya träd. Tillverkningsprocessen sker i full överensstämmelse med gällande miljöföreskrifter.

Det är en möbel som skapats på grundval av hantverksmässiga värderingar för att uppnå den högsta kvalitet och höga kvalitet som är typisk för Made in Italy, där innovativa idéer och kultur sammanflätas till förmån för optimering av processer och uppmärksamhet på detaljer. Så här föds en funktionell och raffinerad möbel för vardagsrummet,

Skänken är en idealisk och kreativt möbel, användbar för att dekorera utrymme och förbättra miljön. Elegans och stil kombineras med funktionaliteten hos denna produkt, som vid behov kan bli en skänk eller TV -skåp, vilket återställer komfort och elegans.

OBS! Varje element är en del av ett modulärt och modulärt system för att skapa skräddarsydda lösningar. Upptäck det stora utbudet av färger och finish och specialprocesser som är tillgängliga för att tillgodose alla behov: kontakta oss genom att fylla i lämpligt formulär.

Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro