Made in Italy

2 Lights Vägglampa i italienskt hantverksglas Klassisk stil - Mindful

  • Made in Italy
  • Kod: MEMORE3
kr 3000,99 kr 3334,40 -10%
Material glas och metall
Färg vit och krom
Leveranstider 10-12 arbetsdagar
Uttag och strömtyp 2 x E14 220-230 V
Längd (cm) 35
Djup (cm) 28
Höjd (cm) 35

Vägglampa med 2 lampor i krommetall och vitt handgjort glas, tillverkad i Italien.

Den ädla och förföriska själen hos denna vägglampa med 2 lampor lämnar inget utrymme för obeslutsamhet: dess skarpa och bestämda karaktär kommer att bli huvudpersonen i scenen, för ett elegant vardagsrum eller ett kungligt sovrum .
Idealisk för dig som vill ha scenografisk belysning med gammaldags stil, dess klassiska och lyxiga design består av 2 välvda armar, helt tillverkade av handarbetat glas med en naturlig vit finish och finns i olika eleganta nyanser, för att passa in helt på varje plats och möta de olika behoven. Detaljer i kromad metall.

Komplementet är därför idealiskt för att inreda sofistikerade och smakfulla utrymmen som ett vardagsrum eller sovrum, framstår som perfekt för korridorer, entréer och lounger, och lyser upp alla miljöer med smak och karaktär, i en blandning av stil, klass och innovation.
En stil som aldrig sätter; elegant, majestätisk, värdefull, med material av högsta kvalitet, för att skapa en raffinerad och sofistikerad atmosfär.

OBS: Glödlamporna ingår ej. Komplementet finns även i versionerna i bärnstensfärgad, transparent, rökt, blågrön och/eller guldmetallfinish.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro