Made in Italy

Modern design tvåsitsig soffa L 145 cm ekoläder / Erica-tyg

  • Made in Italy
  • Kod: ERICA
kr 19455,76 kr 21617,49 -10%
Visar alternativ som är tillgängliga:
Åtgärder L 145 x B 102 x H 88 cm
Leveranstider 15/20 arbetsdagar

Två-sits soffa i modern design L.145 cm ekologiskt läder / Erica-tyg, tillverkat i Italien

Erica är en designsoffa som passar i alla miljöer tack vare dess mångsidighet. omgiven av en elegant synlig kant som går in i soffans linje och gör den modern och samtida. Det är möjligt att ha den i olika ytbehandlingar som ekologiskt läder och fläckbeständigt tyg.

TILLGÄNGLIGA TÄCKNINGAR:
Erica- soffan finns i olika typer av klädsel, uppdelad i olika kategorier beroende på pris:
1) Kategori A :
- Savoy fläckbeständigt tyg ; Savoy är ett tyg av modern design, behagligt att ta på och mycket motståndskraftigt mot slitage och nötning. Huvuddraget med detta tyg är dess totala ogenomtränglighet för vatten: det är i själva verket gatantito som "vattenavvisande". 89% polyester, 8% polyamid, 2% bomull, 1% viskos.
- Ritz anti-fläck tyg ;    Ritz är ett behagligt tyg att ta på, valt som täckning för dessa säten tack vare dess karakteristiska slitstyrka. Det är ett fläckfärgat tyg som består av 86% polyester, 14% polyamid. Vikt / tjocklek 490 gr / mtl.
2) Kategori B :
- Konstläder Amerika ;   America är ett ekologiskt läder tillverkat av 100% PU. Den har en vikt på 460 gr / mtl och finns i ett stort antal färger. Mjukhet och elasticitet är kännetecknen som skiljer detta överdrag och gör det perfekt för de mest raffinerade och detaljerade modellerna för avslappningsstolar.
- Luxor eko- läder ; Luxor är ett ekologiskt läder tillverkat av 100% PU. Mjuk vid beröring, har en vikt på 460 gr / kvm och erbjuds i ett brett spektrum av färger. Mrobiditet och elasticitet är de egenskaper som skiljer denna typ av beläggning och gör den lämplig för specifika och detaljerade modeller.

HUR DU VÄLJER TÄCKNINGEN : välj från den lämpliga rullgardinsmenyn den kategori som den önskade täckningen tillhör. Visa sedan färgschemat för ditt val och ange i lämplig ruta, bredvid produktfotoet, koden för önskad färg.

FUNKTIONER:
- Struktur:
trä täckt med ett lager av polyuretan och metallmekanik.
- Vaddering: Miljövänligt polyuretanskum i olika densiteter täckt med ett lager dakron.
- Omslag: ekoläder och fläckbeständigt tyg.
- Fötter: metall.

Erica kan anpassas och anpassas efter alla dina behov, kontakta oss på clienti@viadurini.it för mer information och / eller offert.

ITALIENSK TILLVERKARE
Den här artikeln är gjord av ett italienskt företag som specialiserat sig på tillverkning av fåtöljer, massagestolar och alzapersona, avkopplande soffor och motoriserade soffa, utformat för att säkerställa psyko fysiska välbefinnande och kvalitet med en perfekt blandning c ompetenze teknik, hantverk och känsla för design och moderna former. Genom att välja en produkt från detta företag garanteras du inte bara en 100% italiensk och garanterad produkt utan också ett tekniskt och funktionellt system som integreras och expanderar tack vare en rad mekaniska lösningar, valfria tillbehör, ett brett urval av modeller och mått med ett brett utbud av tyger och beläggningar. Faktum är att olika anpassningar är möjliga för att få riktiga skräddarsydda fåtöljer designade och producerade med hänsyn till alla behov och krav.
Kvalitet
Experttekniker, som kontinuerligt uppdaterar och förnyar sina färdigheter, och skickliga hantverkare , djupa kunskaper om material och bearbetningsteknik, ser till att produkterna tillverkas med största försiktighet och är tekniskt avancerade.
bearbetning
Personal som är specialiserat på stoppade möbelsektorn, kan designa och montera stolar, och tekniker som har specifika färdigheter i utformningen av sofistikerade mekanismer som möjliggör produktion av relaxstolar, massagestolar och fåtöljer. Den långa erfarenheten och uppmärksamheten mot modern design garanterar unika och mångsidiga säten som gör dem till inredningselement som kan integreras i olika inhemska miljöer.
Teknologi
De utvecklade mekanismerna erbjuder flera funktioner och möjligheten att placeras i specifika sittplatser och möjliggör montering av avslappnande fåtöljer / soffor, massagestolar och lyftfåtöljer som har alternativ som passar varje kunds behov.
Mekanismer till en eller två motorer, rörelse av fotbräda och rygg omväxlande autonom eller oberoende, lyftfunktion, alzapersona- enhet som gör det enkelt att inta upprätt läge, vibrationsmassage för en behaglig fördelad effekt på rygg, sits och fotbräda, automatisk eller motoriserad rörelse , är detta möjligheterna och de kombinationer som utvecklats: en harmonisk uppsättning lösningar för att tillgodose alla behov.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro