För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00- Golvleverans och monteringstjänster tillgängliga i hela Sverige
  • 0
  • 0

Stile Relax

Space Koppla är ett ungt och dynamiskt företag, som specialiserat sig på den produktions Massage och elektrisk lyft stolar. Personalen består av experter på området, kunna realisera fåtöljer som kombinerar teknik, hantverk och estetisk känsla. Fåtöljerna Relax Style är utrustade med de mest avancerade system för att säkerställa avkoppling, komfort och välbefinnande genom de lösningar som bäst passar behoven hos enskilda kunder. 


Med detta mål har forskningscentret utvecklat en rad ytterligare utrustning för att göra varje säte en produkt verkligen skräddarsydd: tyst drift, hög tillförlitlighet, hög säkerhet, hög prestanda, låg förbrukning Koppla Space är ett ungt och dynamiskt, specialiserar sig på produktion av fåtöljer, massage och alzapersona.

En ständigt föränderlig verklighet, som drar nytta av know-how som gjorts vid stoppade möbler sektorn med syfte att erbjuda sina kunder skräddarsydda produkter och högkvalitativa lösningar som tillgodoser behoven av komfort och välbefinnande.

Det är just den erfarenhet och kreativitet relaxavdelningen team för att skapa produkter som sticker ut för design och mångsidighet, egenskaper som gör dem unika och exklusiva, förmåga att anpassa sig till alla miljöer och behöver koppla av.
 

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies