2 svart läder designar fack 41x28x5cm och 45x32x6cm Anastasia

  • Kod: ANASTASIA NERO
kr 5969,51 kr 7461,86 -20%
Material läder
Åtgärder L.41 / 45 x H.5 / 6 x s.28 / 32 cm
Färg svart
Leveranstider 7 dagar Leveranstiden kan öka om produkten finns inte i lager
2 svart läder designar fack 41x28x5cm och 45x32x6cm Anastasia
Elegans, stil och design till bordet? Välj Anastasia fack! En väl dukat bord har sin egen charm och gör varje måltid speciell. Timmen av middagen är vanligtvis en av de få tider på dagen, där du kan hitta hela familjen tillsammans. För att maximera detta tillfälle så viktigt, vilket gör det ännu mer speciellt, är det viktigt att sätta på bordet porslin trevligt att titta på men samtidigt funktionella. Anastasia facket är ett bra exempel: den har en tidlös linje och kan användas för många ändamål.
Den kännetecknas av en typisk italiensk design och kännetecknas av en nykter men raffinerad. Adoperatelo att tjäna såser häll i speciella skålar eller leda till Diners cocotte innehåller läcker sufflé fortfarande är varm och redo att äta. Denna bricka används också för att tjäna olika behållare av kryddor direkt på bordet genom att inte direkt berikar livsmedel med smaker som inte alla kanske gillar. Anastasia facket är en elegant present för alla som älskar smakfulla detaljer som alltid gör skillnaden.

producent
Denna produkt är en del av en samling gjord av en noggrann stylist estetik och forskning som syftar till att kombinera tidlös elegans, förfinad atmosfär och balans av former och färger. Förslagen varierar från möbler till sovrummet, vardagsrummet, tabeller och konsoler fram till belysningen. Stilen är omisskännlig: lyx, elegans, komfort, linjäritet och särskild uppmärksamhet åt unika och exklusivitet av projektet. Behandlingen sker med hjälp av material först kvalitet, noggrant utvalda, och med hjälp av exakta skär- och bearbetningstekniker. Från klassiskt till modern minimalistisk stil, denna samling av möbler gör önskemål och önskemål hos varje kund, samtidigt som det sammanhang i vilket de möbler och tillbehör ingår.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro