Made in Italy

3 Ljus Artisan Glas Vägglampa från Venedig Tillverkad i Italien - Florentinsk

  • Made in Italy
  • Kod: FIORENTINO8
kr 13891,48 kr 17364,43 -20%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 36
Djup (cm) 30
Höjd (cm) 43

Handgjord vägglampa i Venedigglas och metall Tillverkad i Italien.

Handgjord 3-ljus vägglampa i denimfinish venetianskt glas med blyhängen och detaljer i polerad kromad metall . Kännetecknad av de underbara armarna arbetade för hand genom vridningstekniken som skapar ett exklusivt resultat som estetiskt påminner om sammanflätningen av ett rep, ger denna lampa personlighet till hela den omgivande miljön. Ett riktigt ljusregn invaderar ljuskronans struktur och sprider sig sedan till den omgivande miljön genom brytning genom magin med paljetter och kristallhängen med fina ytbehandlingar, vilket skapar en suggestiv och drömlik scenografisk effekt som kan förtrolla och överraska. för dess elegans och majestät .

Varje element som utgör dessa underbara inredningslösningar är gjorda individuellt och kommer från händerna på experter inom branschen som tack vare en djup kunskap om den venetianska traditionen inom glasbearbetning ger liv till verkliga konstverk utrustade med en själ och en personlighet som tillåter de som uppfinner dem, de som gör dem och de som använder dem att skapa en personlig och begåvningslikhet och på så sätt känna empati för dem. Hela produktionsprocessen äger rum i Venedig , glastillverkningstraditionens bankande hjärta, med särskild uppmärksamhet på detaljer och respekt för antika tekniker med en önskan om att det moderna ska projicera sig mot framtiden. På detta sätt föds autentiska och effektiva belysningsidéer som återföreslår klassisk design som återbesöks i en modern nyckel för ett exklusivt och avantgardistiskt resultat .

Glödlampor (ingår ej) : 3 x MAX 42W E14

OBS : lampan finns i ett brett utbud av olika färgkombinationer och eftersom den är handgjord är den helt anpassningsbar i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro