Made in Italy

3-sits vardagsrumssoffa i läder, trä och metall Tillverkad i Italien - Bizzarro

  • Made in Italy
  • Kod: DISTINTO1
kr 66.062,31 kr 82.577,89 -20%
Material läder, trä, polyuretan och metall
Leveranstider 25/30 arbetsdagar

3-sits skinnsoffa tillverkad i Italien

Vardagsrumssoffa gjord med en struktur gjord av massivt trä, plywood, träkonglomerat och fyllning med råa träfiberpaneler . Vadderingen av själva strukturen är i D.40 expanderad polyuretan och polyesterfiber . Fjädrar med kontrollerade elasticitetsbälten är monterade i ett korsat system.
Sittdynan är gjord av högdensitetspolyuretanskum och är vadderad med fjädrar och polyesterfiber. Ryggstödsdynan är däremot gjord av fjädrar och polyesterfiber samlade i en fjädersäker canvasväska med olika fack. Basen är gjord av antracitmålad metall.
Upptäck lyx och komfort kombinerat i vår unika vardagsrumssoffa i skinn. Designad för att erbjuda en oöverträffad avkopplingsupplevelse, den här soffan är symbolen för kvalitet och excellens. Lädret, motståndskraftigt och samtidigt otroligt mjukt, är idealiskt för långa avkopplande eftermiddagar eller kvällar med vänner. Det stora sätet och vadderade ryggstöden garanterar oöverträffad komfort, medan den beige färgen ger en touch av elegans och mångsidighet, perfekt för alla typer av miljöer. Denna soffa kan anpassas för att passa dina önskemål och kommer att bli centrum för uppmärksamheten i alla vardagsrum. Upplev elegans, upplev kvalitet, upplev komfort – allt i en fantastisk möbel.

Avsluta:
  • beige antigua läder - ej avtagbar struktur, avtagbara sitt- och ryggkuddar
Tillgängliga storlekar:
  • 270x100x105 cm
  • 330x100x105 cm
OBS: andra ytbehandlingar finns tillgängliga. Dekorkuddar är undantagna.
Kontakta oss för en offert eller för information genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev