Made in Italy

5 bar design stål elektrisk strålningsplatta upp till 1000 watt - flod

  • Made in Italy
  • Kod: RIVERSINGLEELEC
kr 51371,51 kr 64214,33 -20%
Material kolstål
Åtgärder H 1815 + 110 termostat x L 503 x Inter. 1760 mm x utgång w 1000
Leveranstider 4 veckor för vitt - 5 veckor för färgat

Vertikal elektrisk designradiator i stål för modern och tillverkad i Italien vardagsrum eller badrum.

Denna elektriska strålningsplatta har en modern design med en vågig, till synes rörlig yta för autentiska koncept i miljön.
Det är en kolstålsradiator som är lämplig för samtida miljöer, tillverkad helt i Italien , värmaren på kylaren bestäms av värden som total kvalitet, service på högsta nivå, forskning om en alltid innovativ men funktionell design och respekt för miljön. inte bara för att utveckla produkter med låg miljöpåverkan utan också i produktionsfasen.

Mått:
  • H 1815 x L 503 x Inter. 1760 mm x utbyte w 1000;
110 mm termostaten måste läggas till höjden. Vit termostatlåda som standard för vita radiatorer; krom för färgade radiatorer och ytbehandlingar i rostfritt stål. Enfas 230 volt strömförsörjning.
Möjlighet att välja mellan 3 eller 7 staplar eller skapa anpassade bredder. Finns i olika ytbehandlingar utöver de som finns i rullgardinsmenyn; ta reda på det genom att fylla i formuläret för information eller en kostnadsfri offert.
Produkten utmärker sig för sin låga termiska tröghet och för sin kapacitet för hög strålningsvärme , vilket också garanterar en viss flexibilitet när det gäller att hantera det önskade klimatet.
Dessutom fortsätter den gradvisa avgivningen av värme när systemet stängs av, vilket säkerställer ett välbefinnande klimat och upprätthåller temperaturen under lång tid.

Inkluderat är det elektriska motståndet med infraröd utrustad med standardfjärrkontroll, 1200 mm kabel med schuko-kontakt och ett glykoltillskott som ska användas som frostskydds- och rostskydd för att skydda systemet.
På begäran finns det digitala elektriska motståndet och motståndskåpan i samma yta som kylaren.
Versionen med hydraulisk eller blandad installation av kylaren finns också. Kontakta oss för offert.

OBS: Handduksstången som förlänger kylarens bredd med 18 mm finns också på begäran, ingår inte i priset.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro