För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Viadurini Design Radiators

Viadurini Design Radiatorer är den nya designer radiator i hemmet. En elegant design, unika och exklusiva tack vare en mycket hög grad av kundanpassning. Insamlingen av dessa speciella värme produceras av ett italienskt företag som specialiserat sig på värme utan också i design. Perfekt kombination för att skapa trendiga modeller tillverkade helt i Italien. Att helt består av glas och aluminium, är den linje Design radiatorer miljövänlig och minskar till noll miljöpåverkan produkten.

Med utnyttjande av de bästa teknikerna den hydrauliska kylaren är mycket presterande, med en mycket lägre vattenförbrukning jämfört med traditionella system och perfekt anpassas till värmepumpsystem eller förnybara energikällor. Den elektriska versionen presenterar den mest avancerade tekniken, som gör själva produkten för att förstå vad som är det mest korrekta sättet att värma upp rummet undvika slöseri med energi och hålla till ett minimum yttemperaturen hos produkten. Detta innebär att automatiskt snäpper blocket framför plötsliga temperaturförändringar i omgivningen. Bland de många tekniska egenskaper, anmärkningsvärt är pekskärmen styrsystemet till den senaste generationen av infrarött som medger i kombination med fjärrkontrollen för att optimera prestanda.

För en mindre slöseri med energi, gör det dagliga och vecko programmerbar termostat du ställa både tändningen är avstängd för en verkligt flexibel uppvärmning lämplig miljö och tid på dygnet.

Genom detta samarbete ger Viadurini liv till en extraordinär samling av radiatorer som förbättrar utformningen av den italienska traditionen. Resultatet är att skapa effektiva produkter och oföränderlig. Alla komponenter som används är noggrant utvalda för sina egenskaper miljö kompatibilitet och återvinning. Linjen VIadurini Design radiatorer är optimerad för att fungera med solceller, värmepumpar, kondense pannor och andra förnybara energisystem.

De kallas Jonny, Brian Barry och radiatorer finns i både elektrisk version är hydrauliskt. E 'kan också begära den föredragna modellen täckt av glas, keramik och trä. La Linea Viadurini Radiatorer är rikt på många kombinationer av färger och material som är lämpliga för varje miljö där du kan placera praktiska tillbehör såsom handduk barer eller krokar.

Hans styrka? Anpassning! Tack vare tekniken med screentryck, är det möjligt att välja en bild / bild, som sedan kommer att gjutas mellan två ark av transparent glas, för en verkligt glamour och unikt resultat.

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies