Made in Italy

Anpassningsbar elektrisk kylare i marmorpulver Tillverkad i Italien - Lineep

  • Made in Italy
  • Eco Design
  • Kod: LINEEP
kr 19.275,75 kr 24.094,71 -20%
Material marmordamm
Leveranstider 4 arbetsveckor

1:a ekologiska elradiator i världen anpassningsbar i slätt marmorpulver Tillverkad i Italien.

Denna elektriska radiator tillverkad av slätt marmorpulver inklusive en trådlös magnetisk termostat som reglerar temperaturen som uppnås genom att minska energiförbrukningen, ståtar med en helt Made in Italy- produktion som kombinerar design, funktionalitet och teknik för att främja en välkomnande upplevelse av välbefinnande.
Unionen mellan hantverk och hållbar teknik ger liv åt en exklusiv och noggrann produktionsprocess, med målet att skapa en effektiv , ekologisk och reaktiv produkt när det kommer till förändringar i omgivningstemperaturen.

Faktum är att denna produkt kommer från patenterade system som är dedikerade till hållbar bearbetning , med stark hänsyn till miljöpåverkan. Marmorpulvret är det naturliga resultatet av marmorskärning och agglomereras genom en huvudsakligen vattenbaserad behandling och får vila i några dagar för att helt eliminera fukt. Därefter appliceras en skyddande lack med hållbara och återvinningsbara vattenhaltiga produkter, vilket garanterar användningen av en minimal mängd energi.

Den uppvärmda handdukstorken kan anpassas med den bild, design eller logotyp du föredrar för att bäst anpassas till varje designkrav och göra hem- eller kontraktsmiljön unik och personlig. Bilden som kunden vill använda för utskrift ska ha minst 750 DPI och ett grafiskt utkast skickas till denne för godkännande.

Denna radiator är utrustad med ett värmesystem som avger värme genom strålning och fördelar den jämnt i hela huset utan utsläpp. Denna procedur möjliggör en behaglig och kontrollerad omgivningstemperatur som garanterar särskilt ren luft fri från dammhöjande ämnen.

Finns i 6 olika storlekar, denna möbel är lämplig för att komplettera stilen i alla miljöer med design och funktionalitet, garanterar starkt motstånd , enkel montering och inredningsflexibilitet då den finns i vertikala och horisontella versioner, med 3 typer av teknik mellan el, hydronisk och hybrid.

Tillgängliga storlekar:
  • Höjd 1110 x Längd 300 x Inter.50 x Sp.65 mm x Yield b 350;
  • Höjd 1800 x Längd 300 x Inter.50 x Sp.65 mm x Yield b 500;
  • Höjd 1100 x Längd 550 x Inter.50 x Sp.65 mm x Yield b 600;
  • Höjd 1500 x Längd 550 x Inter.50 x Sp.65 mm x Yield b 1000;
  • Höjd 1800 x Längd 550 x Inter.50 x Sp.65 mm x Yield b 1400;
  • Höjd 860 x Längd 550 x Inter.50 x Sp.65 mm x Yield b 500.

OBS : radiatorn är designad för vertikal eller horisontell montering, ange vald montering vid beställning.
Trådlös termostat för temperaturkontroll ingår. Ventiler och tillbehör ingår ej, finns på begäran.

Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda det lämpliga formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev