Made in Italy

Artisan taklampa i rökt venetianskt glas, tillverkad i Italien - Minos

  • Made in Italy
  • Kod: MINOSSE1
kr 92690,53 kr 102989,50 -10%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 108
Djup (cm) 108
Höjd (cm) 25

Handgjord taklampa i venetiansk glas och metall, tillverkad i Italien.

Majestätisk och elegant taklampa tillverkad i Italien i Venedig i handbearbetat färgat glas med rökig yta och detaljer i polerad förkromad metall . En design skisserad av oöverträffade former som kristalliserar för att ge liv till känsliga glasband som, när de förenas, konvergerar i en lysande stödpunkt. Dess estetik sticker ut tack vare dess förfining av stil som perfekt anpassar sig till miljöer med modern inredning och ger karaktär till utrymmen med en mer klassisk smak, vilket visar sig vara eklektiskt och mångsidigt . För att berika dess värde är det speciella diamantmönstret som täcker hela ytan, vilket skapar exklusiva ljusspel .

En 100% tillverkad i Italien-produktion som har sina rötter i den autentiska traditionen i Venedig , en stad med en stark historia på tio år och en inspirationskälla för glasbearbetning . Varje element, fint bearbetat av skickliga hantverkarexperter inom sektorn , berättar om forntida tekniker som har överlämnats genom åren som har fört den verkliga essensen av glas till denna dag och berättar genom ljuset dess värden av erfarenhet , äkthet och benägenhet för skönhet . Impulsen att erbjuda möbleringslösningar som respekterar traditionen blandas med önskan att skapa något innovativt för att erbjuda klassiska tillbehör komplett med avancerad teknik för att förse dina rum med stil, med hänsyn till det förflutna. Det som föddes är ett inredningsförslag som verkar vara smidd av ljus, utformat för att dekorera samtida miljöer med all klass och elegans som det belyser de stora salarna i gamla byggnader .

Glödlampa (ingår ej) : 24 x MAX 40W G9

OBS : taklampan finns i ett brett utbud av olika färger och är handgjord den helt anpassningsbar även i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert med hjälp av formuläret "Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro