Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Dual Console på ben i stil med keramik 900 'Serenity

Kod: SERENITY
kr 70.135,76
Moms ingår
- +
Leveranstider
30 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
Viadurini Bathroom
Dual Console på ben i stil med keramik 900 'Serenity
Serenity är en vacker och fascinerande sammansättningen av badrumsmöbler som uteslutande framställs av vit keramik stil 900 år.
Denna vackra kompositionen inkluderar en 'eleganta och rymliga dubbla handfat, fast i väggen och uppburen av ett par ben, också gjord av keramik, hela utgörs av en elegant kvadratisk form.
För att ge en lätt beröring till hela kompositionen den inkluderar kranar, fällor och avlopp alla i kromfinish, förutom den vackra och rymliga rektangulär tippnings spegel med ram i förkromad mässing.
Serenity är klar och berikas av närvaron av en vacker och elegant tvålkopp keramiska vägg med kromdetaljer och en tandborsthållare i samma design, kompletterat med två vackra applikationer lux förkromad mässing och bomull lampskärm.
Serenity är utformad för att ge en touch av designerstil 900 år i ditt hem, alltid upprätthålla en viss modernitet och elegans.
Bestående elegant fyrkantiga linjer passar Serenity harmoniskt med varje interiör.
Det ger också en touch av stil till ditt hem!
Handfat fast i väggen med hjälp av fästen medföljer!

Delar som ingår i kompositionen:
- Arbetsbänk P.L. 130 cm x 51 cm
- par ben sjunka h. 75 cm
- två kranar krom vägg
- 2 avlopp krom
- 2 suger krom
- en tvålkopp vägg
- en dörr vägg borste
- 1 x 45 rektangulära spegel cm.110
- 2 lux krom applique

Viadurini Bath Collection är den rätta lösningen för att ge elegans och värde till ditt badrum. Hög kvalitet design och oklanderlig blandning till en exceptionell resultat i trenden.
Badrum sink Viadurini passar i alla miljöer, vintage, modern eller retro. Välj rätt kombination för en effekt som kan förtrolla dina gäster!

Nyligen visade produkter