Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Komposition med keramiska bassängen ca 900 år linje stil kolumnen

Kod: LINE
kr 44.388,95
Moms ingår
- +
Leveranstider
30 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
Viadurini Bathroom
Komposition med keramiska bassängen ca 900 år linje stil kolumnen
Line är en vacker och fascinerande sammansättningen av badrumsmöbler som uteslutande framställs av vit keramik stil 900 år.
Denna vackra kompositionen inkluderar en 'eleganta och rymliga handfat, fast i väggen och stödd på en kolonn, också gjord av keramik, hela utgörs av en elegant kvadratisk form.
För att ge en touch av ljus och kreativitet för att hela kompositionen den innefattar två vackra kranar i kromfinish, förutom den vackra och rymliga trifacciale vikspegel.
Egenheter denna vacker spegel gäller dess struktur, det vill säga, presenterar den de två yttre ytorna vikbart speglad på båda sidor, detta innebär att: när spegeln är öppna presents tre speglade ansikten och när den är avslutad har två ansikten som också är helt speglas.
Linje är också kompletteras och berikas av närvaron av en keramisk vacker och elegant dörr bärande tvål med kromdetaljer och en tandborsthållare vägg i samma design, alla kompletteras med en elegant bar förkromad mässing handdukshängare.
Line utformad för att ge en touch av designerstil 900 år i ditt hem, alltid upprätthålla en viss modernitet och elegans.
Bestående elegant fyrkantiga linjer passar Line in harmoniskt med varje interiör.
Det ger också en touch av stil till ditt hem!
Handfat fast i väggen med hjälp av fästen medföljer!

Delar som ingår i kompositionen:
- Sink P. L. 60 cm x 51 cm
- Kolumn P.L. 37,5 cm x 35 cm x H 69 cm
- 2 enkel kranar
- Töm och sifon
- Avfall
- Porta vägg borste
- Porta support tvål
- 60 cm bar kromad mässing
- tre-sidig vikspegel cm. Totalt 114 x 60

Viadurini Bath Collection är den rätta lösningen för att ge elegans och värde till ditt badrum. Hög kvalitet design och oklanderlig blandning till en exceptionell resultat i trenden.
Badrum sink Viadurini passar i alla miljöer, vintage, modern eller retro. Välj rätt kombination för en effekt som kan förtrolla dina gäster!

Nyligen visade produkter