Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Tvättställ med satin finish nickel och ärg Calla

Kod: CALA-3
kr 28.772,87
Moms ingår
- +
Material
koppar
Leveranstider
35 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
Viadurini Bathroom
Tvättställ med satin finish nickel och ärg Calla
Handfat bad för att fullständigt stödja gjord av koppar, med en inre yta i satin nickel och yttre finish i ärg, tillverkad helt för hand. designen tvättställ med en modern stil som kombinerar skönhet och elegans, ger en känsla av klass till ditt hem!

Mått:
660 x 370 mm

- Avfall och knacka utesluten

Obs! Du kan anpassa inre och yttre yta av bassängen, för att ta emot andra ytbehandlingar begära prissättning: clienti@viadurini.it

VIKTIGT: Eftersom produkten drivs helt för hand, kan artikeln genomgå små variationer i tonen än bilden.

Viadurini Bath Collection ger ditt badrum på grund av vikt och elegans med sina designprodukter, oklanderlig kvalitet och unika personlighet. Dessa produkter har blivit med tiden en symbol för klassicism som så mycket och aldrig går ur stil. Kvaliteten på material, stil, förfining och precision av produktionen är alla element som säkerställer maximal tillfredsställelse och perfekt finish varje användning. Charm och elegans utan dess like att dekorera ditt badrum och älska honom varje dag utan att bli trött. Dessa produkter innehåller i sig en blandning av klassisk och modern, vilket för tankarna till minnen av vackra hem i det förflutna. Retro har aldrig varit så trendig!

Nyligen visade produkter