Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Tvättställ med finish i vitt järn och ärg Cala

Kod: FLORA
kr 14.029,07
Moms ingår
- +
Material
koppar
Leveranstider
35 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
Viadurini Bathroom
Round tvättställ i koppar design, handgjord, Plant
Handfat rund bad helt av koppar stöd, intern och extern efterbehandling också gjord av koppar, tillverkad helt för hand. designen tvättställ med en modern stil som kombinerar skönhet och elegans, ger en känsla av klass till ditt hem! Finns i olika storlekar, välj det som passar dig!

- Avfall utesluts

Obs! Du kan anpassa inre och yttre yta av bassängen, för att ta emot andra ytbehandlingar begära prissättning: clienti@viadurini.it

VIKTIGT: Eftersom produkten drivs helt för hand, kan artikeln genomgå små variationer i tonen än bilden.

Viadurini Bath Collection ger ditt badrum på grund av vikt och elegans med sina designprodukter, oklanderlig kvalitet och unika personlighet. Dessa produkter har blivit med tiden en symbol för klassicism som så mycket och aldrig går ur stil. Kvaliteten på material, stil, förfining och precision av produktionen är alla element som säkerställer maximal tillfredsställelse och perfekt finish varje användning. Charm och elegans utan dess like att dekorera ditt badrum och älska honom varje dag utan att bli trött. Dessa produkter innehåller i sig en blandning av klassisk och modern, vilket för tankarna till minnen av vackra hem i det förflutna. Retro har aldrig varit så trendig!

Nyligen visade produkter