Bänkskåpstvättställ i Akta älvsten, unikt stycke

  • Kod: ISLAOVRIV-SHOWROOM
kr 3147,11 kr 4495,85 -30%
Åtgärder 44x32x15 cm
Leveranstider 7/10 arbetsdagar
Bänkskåp i handflatan i naturlig flodsten modell Akta, med en oval form.
Varje bit är handgjord och därför unik.

Alltid olika former, färger och storlekar gör varje handfat unikt .
På grund av de naturligt estetiska egenskaperna hos det naturliga råmaterialet är varje handfat unik i form och kromatisk accent.
Karakteristiken för naturstenar är förekomsten av olika ådror, färger och nyanser, samt förekomsten av små "mikrobrott" och hål, som inte ska betraktas som defekter, utan en del av naturligheten hos produkterna gjorda med dessa material . Ytans perfektion kan endast uppnås i harts eller keramiska produkter, tillverkade med industriella processer. Av den anledningen, i slutskedet av tillverkningen av tvättställ och duschkar, för vissa typer av sten (som i naturen har mikrobrott och hål) underkastas produkterna ett kontrollförfarande , och hålen eller mikrobrytningarna är perfekt, blandar hartset med pulverresterna från samma sten.
RENGÖRING FÖR Tvättställ och duschbrickor i natursten
För daglig rengöring av alla natursten, rekommenderar vi absolut med vatten bara eller vattenbaserade NEUTRAL rengöringsprodukter för natursten och inte andra syrabaserade produkter, som kan förstöra strukturen och ytan av sten i ett par veckor!
BEHANDLING
DET ÄR ABSOLUT VÄSENTLIGT FÖR ATT GÄLLA MED ANVÄNDNING AV EN BEHANDLING vid installationstiden , upprepas regelbundet, beroende på vattnets användning och hårdhet. ENDAST en naturstenprodukt kan användas för att skydda stenen över tid.
 
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro