Made in Italy

Bärnstensfärgad vägglampa i Venedig glas tillverkad i Italien - Fabiana

  • Made in Italy
  • Kod: FABIANA1
kr 6.698,46 kr 8.373,05 -20%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 40
Djup (cm) 18
Höjd (cm) 48

Handgjord 2-ljus vägglampa i Venedigglas och vit metall Tillverkad i Italien.

Vägglampa i handgjort Venedigglas med vita metalldetaljer . En raffinerad estetik med en stark visuell påverkan som förtrollar tack vare den uttryckskraft som kännetecknar dess välvda former erhållna med hjälp av den speciella bearbetningen med plåttekniken. Den underbara geometriska strukturen som täcker hela lampans yta uppnås istället tack vare glasets varmbearbetning som även pryds med hängande prismor som framhäver och gör ljusets brytning unik för ett unikt, exklusivt och förfinat resultat.

Från användningen av högkvalitativa råvaror från det italienska territoriet och från den skickliga bearbetningen av glas av skickliga hantverkare i branschen som har överlämnat de gamla traditionerna i årtionden, föds ett stort mästerverk av glaskonst som kännetecknas av effektivitet , funktionalitet och en elegant estetik . Varje produktionsfas äger rum i Venedig , glastraditionens bankande hjärta, med särskild uppmärksamhet på detaljer och respekt för de gamla teknikerna med en önskan om att det moderna ska projicera sig mot framtiden. Genom att göra det smälter högt hantverksskicklighet samman med design och tradition får nytt liv genom att använda innovativa teknologier . Resultatet är ett konstverk som omtolkar en klassisk stil genom ett samtida språk som genom ljuset visar sina värden av autenticitet och effektivitet .

Glödlampor (ingår ej) : 2 x MAX 42W E14

OBS : lampan finns i ett brett utbud av olika färgkombinationer och eftersom den är handgjord är den helt anpassningsbar i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev