Made in Italy

Lampa justerbar industriell stil jord Reporter Il Fanale

  • Made in Italy
  • Kod: 271.08.OF
kr 24.140,50
Åtgärder Diffusor: Ø280 mm x H.240 mm; H.max stå 2060 mm; Bas Ø350 mm
Leveranstider 14 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
Lampa justerbar industriell stil jord Reporter Il Fanale
Glödlampa 1 x max 77W E 27 - som inte ingår

reporter-serien
Reporter är en samling inomhus lampor från stark inverkan esetico, föremål som kännetecknar de miljöer med speciella förändringar i perspektiv tack vare sin flexibilitet och för att skapa anpassade ljusmönster. Den mekaniska rörelsen av ramen och de enskilda huvuden kan du rikta ljuset efter dina behov, vilket gör Reporter en symbol lampans funktion och samtidigt estetiska och samtida.
klassiska referenser och industriella element möts i en samling bestående av suspensioner, vägglampor, en bordslampa och en golvlampa, finns i gjutjärn finish med mässing gångjärn.

il Fanale
Historien om Il Fanale går tillbaka till 1979 när Fausto Della Torre och hans hustru Luisa Marin beslutar att genomföra en extraordinär resa av passion och hårt arbete. Med utgångspunkt från sina årtionden av erfarenhet av att arbeta med traditionella metaller, fann de företag med avsikt och vilja att producera original lampor och hög kvalitet unik.
Engagemang, beslutsamhet och engagemang är de kvaliteter som gör Il Fanale vad det är idag: en hantverkare av framgång i belysningsbranschen, känd i Italien och utomlands.
Lamporna från Il Fanale, företaget som gjorde Made in Italy sitt signum, är verk "konst och ljus", som kan passa in i samtida sammanhang som hänvisningar till den italienska traditionen.
Produktion, helt italienska, kan smälta till perfektion en sublim hantverk med de senaste belysningsteknik vilket ger liv åt unika produkter och utan tid, samtidigt som råmaterialet. Utformningen av varje kollektion är inställd som den perfekta syntesen av form och funktion som, i kombination med material av hög kvalitet och en tankeväckande process gör varje unik produktion och inte standardiserat: en specialutgåva.

Ljuset erbjuder produkter med högt designinnehåll adresse en publik som har en personlig stil och sökte, utan att försumma de senaste trenderna.
Enkla linjer, rena och eleganta med internationella influenser integreras och respektera den italienska hantverkare skapar lampor som kännetecknas av en balans mellan volymer och proportioner och kreativitet utan överdrifter som sticker ut värdet hör till produkten. Det berättade ett värde genom skickliga händer sina hantverkare som genom användning av kvalitet material och ett starkt fokus på produktionsteknik tillför värde till skräddarsy produkter.

De material som används för att förverkliga alla lampor ljuset, är de mest representativa för den tradition: mässing, koppar, järn. Murano glas och Bassano keramik istället representerar det högsta uttrycket för Made in Italy.
Metallerna utsätts för en viss behandling av accelererad oxidation som ger en patina av åldrande, definierat "antika". Denna speciella process gör att varje material att ta på vissa egenskaper. Brass tar på en färg som tenderar att skogsgrönt, förvärvar koppar rödaktiga toner under järn mörkare nyanser av sin ursprungliga färg.
Efterbehandlingen behandlingar och förfaranden som används för att nå den slutliga produkten uppfyller traditionella metoder som tillhör familjen och arv hittills.
 
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev