Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Il Fanale belysning, lampor, lyktor och antika lampor

Bland de viktigaste och mest kända i Italien i ljusdesign hantverkssektorn , Ljuset är specialiserat på konstruktion och tillverkning av lampor, lyktor och antika lampor. Det finns många samlingar närvarande i katalogen med modeller från industriell stil lampor med terrakotta lampor.

Historien om Il Fanale går tillbaka till 1979, då Fausto Torre och hans hustru Luisa Martin, bestämde sig för att ge sig ut på en extraordinär resa av passion och hårt arbete. Med utgångspunkt från sina årtionden av erfarenhet av att arbeta med traditionella metaller, fann de företag med avsikt och vilja att producera original lampor, unik och hög kvalitet. Engagemang, beslutsamhet och engagemang är de egenskaper som gör Il Fanale vad det är idag: en hantverkare av framgång i belysningsbranschen , känd i Italien och utomlands.
Här är några av de mest kända samlingarna av lampor som produceras av ljuset.

Loft Collection - Iron Lampor i industriell stil
De starka fysiska och förfinade estetiska egenskaper skilja dessa inomhus lampor av järn industriell stil inredning med modern design. Den säregna systemet medvetet industriella leder, till följd av den perfekta föreningen mellan materia och hantverk, gör den dubbla rörelse uppifrån och ned och från höger till vänster. Nätet, finns som tillbehör, följer linjen häver hänvisningen till den industriella världen. Loft samlingen består av suspensioner, vägglampor , en bordslampa och en lampa, alla i gjutjärn efterbehandling med leder gjorda av mässing.

Samling Reporter - Lampor för inomhus Brass
Reporter är en samling av lampor inomhus stark estetisk effekt. Objekt kan karakterisera miljöer med särskilda förändringar av perspektiv tack vare sin seghet och för att skapa anpassningsbara ljusmönster . Den mekaniska rörelsen av ramen och de individuella huvudena gör det möjligt att rikta ljuset utifrån sina behov, vilket gör Reporter en symbollampa av funktionalitet, och på samma gång av estetik och samtida.
Klassiska element och industri referenser möts i en samling bestående av suspensioner, vägglampor , en bordslampa och en golvlampa , som är tillgängliga i den avslutande järn med gjuten mässings lederna.

Khonus Collection - koniska lampor Iron Antik
enkla och linjära former inspirerade funktionell design.
Det var alltså född khonus: en serie koniska lampor gjorda av antika järn, kunna reflektera ljuset antingen nedåt än uppåt helt belysa miljön. Finns i tre olika storlekar, kan ordnas individuellt eller tillsammans öka deras väsen.

Solrosor Collection - Lampor cylindriska koppar och järn
minimalistisk design inspirerad till enkla geometriska former för en kollektion från cylindrisk form, noggrann och primordiala. Gjord av mässing eller järn, är dessa lampor med stor charm som kännetecknas av rena linjer som belyser renheten hos materialet, den absoluta stjärnan i solrosor serien.

London Collection - Lampor i Antique Iron
Den internationella stil möter i linje med London med traditionell samling bestående av fjädring, väggar och tak. Struktur, gjord av antik järn, görs uppfattbar genom transparensen hos glaset, vilket skapar oväntade förändringar i syn och lätta atmosfär av stor charm.

Galileo Collection - Lampor i koppar och järn
Diagrammet djärva linjer och perfekt halv sfär karaktärisera denna samling av lampor, som är utformad som en hyllning till den astronomiska revolution. Kontrasten mellan utsidan av mässing eller järn och det inre gjord av bladguld , silver eller koppar löv, ger produkten en estetiska värdet av stor visuell effekt. Tillgängligt med extern mässing eller järn i diametrarna 30, 40, 60 cm, och med extern järn 80 cm i diameter.

Anita Collection - Keramiska Lampor
Anita Samlingen omfattar flera modeller av keramiska lampor som kännetecknas av en utmärkt balans mellan elegans art nouveau och modern komfort. Dessa egenskaper gör den här samlingen ett mästerverk av hantverk, som kännetecknas av sakkunnigt raffinerade detaljer. De berömda Keramik av Bassano de är gjorda av Anita lampor, höja värdet på dessa skapelser.

Lyktor Collection - Lampor i mässing och järn och glas
Den mjuka gult sken och blir huvudpersonen i denna serie av tydligt inspirerad av orientaliska lampor. Produkterna av lyktor samling, med mässing eller järnramar och klarglas, omtolkas i ett modernt sätt all charm i atmosfären med levande ljus.

Samling Framework - Lampor Glas och mässing Antik
Skapad för att passa en av de mest slående resultaten av strålkastare, trädde ramen samlingen då bli en del av katalogen. Den absoluta elegans, orörda geometriska former och de irländska referenser karakterisera dessa lampor som produceras i ett genomskinligt glas eller plexiglas vit och antik mässing.

Decor Collection - Lampor i järn och koppar
Född av starkt behov av att öka ordentlig belysning teknik förstärker dekorativa samling noggrann materialforskning . Koppar lampor eller järn som kännetecknas av en extrem enkelhet av linjerna, emellertid, vilket garanterar en perfekt sammanhållning mellan funktionalitet och estetiska sidan.