Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

industriell stil ljuskrona tappning bell Jillian Ferroluce

Kod: JILLIAN
kr 7.477,33 kr 9.272,71 -19%
Moms ingår

madein_italy

Visar alternativ som är tillgängliga:

- +
Åtgärder
Ø 52 cm x h. 36 cm (tot 110 cm.); Vikt 6,95 kg
Leveranstider
20 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
Ferroluce
Vintage industriell stil klockkrona Jillian av Ferroluce
Jillian är en fantastisk upphängning, med en klockform och vintage-industriell stil, handgjord av skickliga hantverkare i Italien.
Denna vackra lampa består av en järnstruktur med en diffusor av blank keramik, tillgänglig i olika färger.
Det speciella med denna lampa ligger i den keramiska diffusorns hantverk. Keramiken är faktiskt dekorerad på ett sätt som om tiden hade markerat sin väg. Reproduktionen av erosion av tid i kombination med de blanka ytorna ger det extra värdet till denna suspension. Den här slitna effekten ger Jillian en sofistikerad vintage-industriell stil. Metallstrukturen och skruvarna som berikar dess kropp förstärker den antika effekten ännu mer.
Ljusa färger, blanka ytor och raffinerade tecken på tid för en aktuell profil i form av en tidigare stil.
Perfekt för att dekorera en stuga i engelsk stil. Denna upphängning skapad för miljöer med en omslutande atmosfär kan tillgodose de mest krävande önskemålen tack vare en unik och original design. En design som är motsatt lyx men som samexisterar harmoniskt med den. Design som bevarar användbarheten och lugnar med en känslig balans mellan former och toner.
Jillian skapar rent, oskärmad ljus. Det är dessa enkla och känsliga former som lockar uppmärksamhet och som gör att Jillian kan anpassa sig till alla inredningar från det enklaste och mest minimala till det mest klassiska och skapar en känslig kontrast.
Ta med en touch av design till ditt hem också!
Små detaljer för en fantastisk effekt med en antik smak!
Lampan finns i olika utföranden. Kontrollera färgschemat och ange koden för finishen du vill ha i lämplig ruta!

Observera: Glödlampa exkluderad
Användbar lampa: 1x max 105 W, E27-uttag

VIKTIGT: Eftersom efterbehandlingen av artikeln görs helt för hand kan produkten genomgå små variationer i ton i förhållande till bilden, en funktion som understryker varje produkts unikhet.

Lampan kan kompletteras med de specifika lamporna i Ferroluce Retrò-linjen. Tillgängliga modeller: Grace, Serenity, Natalia och Lily.Vi informerar våra kunder om att följande produkter är undantagna från företagets returpolicy eftersom de är unika handgjorda produkter tillverkade på kundförfrågan. Detta innebär att de inte kan returneras av kunden efter köpet.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter