Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Ljuskrona Vintagehandgjord keramik Cameron Ferroluce

Kod: CAMERON
kr 3.292,14 kr 4.084,90 -19%

madein_italy

Visar alternativ som är tillgängliga:

- +
Åtgärder
Ø 23 cm x h. 30 cm; Vikt 1,37 kg
Leveranstider
20 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
Ferroluce
Cameron vintage design keramisk ljuskrona av Ferroluce
Cameron är en fantastisk upphängning, klockformad och med en vintageindustriell stil, handgjord av skickliga hantverkare i Italien.
Denna vackra lampa är gjord av en järnstruktur med diffusor av polerad keramik, tillgänglig i olika färger.
Egenheten hos denna lampa är hantverket i keramikdiffusorn. Keramiken är faktiskt inredd på ett sådant sätt som om tiden hade markerat sin väg. Reproduktionen av väderosion kombinerad med blanka ytor ger det extra värdet till denna suspension. Denna effekt som bärs av tiden, ger Cameron en raffinerad vintageindustriell stil. Metallstrukturen förstärker den antika effekten ännu mer.
Ljusa färger, blanka ytor och raffinerade tecken på tiden för en aktuell profil i form av en tidigare stil.
Perfekt för att dekorera en engelsk stil stuga. Denna upphängning skapad för miljöer med en omslutande atmosfär, kan uppfylla de mest krävande kraven tack vare en unik och original design. En design som är motsatt till lyx men som harmoniskt sameksisterar med den. Design som bevarar den väsentliga användningen och ger en lugn balans mellan former och toner.
Cameron ger livet ett rent ljus utan avskärmning. Det är just dessa enkla och känsliga former som lockar uppmärksamhet, och det gör att Cameron kan anpassa sig till någon inredning från det enklaste och minsta till de mest klassiska, vilket skapar en delikat kontrast.
Ta också en snygg design till ditt hem!
Små detaljer för en bra effekt med en antik smak!
Lampa finns i olika finish. Kolla färgdiagrammet och ange önskad slutkod i lämplig låda!

Obs: Glödlampa utesluten
Användbar glödlampa: 1x max 53 W, E27 uttag

VIKTIGT: Eftersom objektets yta är helt handgjord, kan produkten få små variationer i ton jämfört med bilden, en funktion som understryker den enskilda produktens unika egenskaper.

Lampan kan kompletteras med de speciella glödlamporna i Ferroluce Retró-linjen. Tillgängliga modeller: Grace, Serenity, Natalia och Lily.

Vi informerar våra kunder om att företagets avkastningspolitik inte kan tillämpas på följande produkter, eftersom de är hantverksmässiga och unika handgjorda produkter på kundens begäran. Detta innebär att de inte kan returneras efter köp.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter