För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Ljuskrona Vintagehandgjord keramik Cameron Ferroluce

Kod: CAMERON
kr 2.398,03 kr 3.026,84 -21%

madein_italy

Visar alternativ som är tillgängliga:

- +
Åtgärder
Ø 23 cm x h. 30 cm; Vikt 1,37 kg
Leveranstider
20 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
Ferroluce
Ljuskrona Vintagehandgjord keramik Cameron Ferroluce
Cameron är en fantastisk fjädring, klockan form och vintage stil - industri, handgjorda av skickliga hantverkare i Italien.
Denna vackra lampa är gjord av en järnstomme med diffusor gjord av glaserad keramik, finns i olika färger.
Egenhet av denna lampa ligger i hantverket av keramiska diffusorn. Keramik-, i själva verket är inrett på ett sådant sätt som om tiden hade märkt hans väg. Erosionen speltid i kombination med blanka ytor ge det extra värde till denna suspension. Denna effekt som förbrukas av tid, ger Cameron en vintage stil - sofistikerad industri. Metallstrukturen, förstärker ännu mer antik effekt.
Ljusa färger, blanka ytor och sökt tecken på tiden för en aktuell profil i rollen av en tidigare stil.
Perfekt för användning i en engelsk lantlig stil. Denna suspension skapad av atmosfären kuverte miljöer, är det möjligt att möta de mest krävande kraven tack vare en unik och originell design. En design som motsätter sig lyx men den lever i harmoni med den. Design som behåller den viktiga användningen och lugnar med en delikat balans av former och färger.
Cameron ger liv till ett rent ljus utan avskärmning. Det är dessa former så enkelt och delikat uppseendeväckande, och som gör Cameron kan matcha någon dekor från enkla och minimal, desto mer klassiska, vilket skapar en delikat kontrast.
Det ger också en touch av design i ditt hem!
Små detaljer med stor framgång av den gamla smak!
Lampa finns i olika utföranden. Kontrollera färgkarta i rutan och ange önskat slutkoden från dig!

Obs: Lampa ingår ej
användbar lampa: 1x max 53 W, E27

VIKTIGT: Eftersom målet med artikeln är helt handgjorda, kan produkten genomgå små variationer i tonen än bilden, en funktion som belyser det unika hos varje enskild produkt.

Du kan fylla lampan med speciella lampor Ferroluce nätet Retro. Tillgängliga modeller: Grace, Serenity, Natalia och Lily.

Ferroluce är ett företag som samlar historia och konst av våra webbplatser sedan 1982. Det är ett modernt företag som vill bevara traditionell kultur och passera en "italiensk hantverkare förträfflighet.
Ljuskronor är resultatet av kärlek och respekt för tradition och för ärendet: enkelhet, gamla värden, smaken av det förflutna som fortfarande tillhör oss och vi vill föreviga i varje hem, lokal, hotell, unik atmosfär i stil och elegans.
produktion Det sker uteslutande i Italien, och varje objekt är ett äktenskap av harmoni av former och söka efter ny kromatisk alkemi.
Varje objekt förvärvar därmed en unik personlighet.
Ferroluce har skapat denna samling som heter "Retro", för att tillfredsställa även de mest krävande kunderna, och belysa och dekorera med originalitet, elegans och unikhet, miljöer industriell stil, vintage, tunnelbana, minimal till de mest skiftande och original.
Alla produkter är uteslutande tillverkade i Italien och noggrant EG-lagstiftningen.

Nyligen visade produkter

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies