Designstolar för Exklusiva Miljöer och Kontor - Inredda med Lyx

”Jag är en man med enkel smak. Jag är alltid nöjd med det bästa. ”
(Oscar Wilde)

Vem bättre än Oscar Wilde uttrycker konceptet att "det bästa" är synonymt med enkelhet. När du vill dekorera ditt eget hem- eller kontorsmiljö letar du alltid efter något unikt och speciellt, och det stämmer, eftersom möblerna återspeglar din personlighet, essens och karaktär.

Därför är stolarna från Luxy idealiska för hem- och kontorsinredning. I vår butik hittar du mer än 200 modeller av designerlampor för ett glamoröst kontor från Luxy-kollektionen!
Deras enkla och väsentliga linjer fångar uppmärksamhet eftersom de är fascinerande och exklusiva, men samtidigt leder till design och funktionella produkter som är perfekta för vardagligt bruk.
Det venetianska företaget fokuserar på kvaliteten på tillverkning och material som väljs med stor omsorg. Var uppmärksam även på ytorna på varje stol som kontrolleras noggrant innan de skickas.

Lyxiga produkter är resultatet av skräddarsydd behärskning och noggrann produktionsprocess, kombinerat med ett noggrant urval av råvaror.
Stolarna är oumbärliga inredningstillbehör för interiör och exteriör inredning. Luxys designers har varit mycket glada över att skapa snygga designstolar och passar alla miljöer.

Stolar med ljusa nyanser eller neutrala färger, i innovativa eller traditionella material, med trendiga eller klassiska morfologier, med ergonomiska eller linjära ramar, är perfekta för glamorösa möbler.
Luxys Office föreslår en av sina bästsäljande modeller.

Nulite föreslås som en solid "lätt Venus", duktil och elegant, perfekt för kontor och hem.

Ramverket, som finns i två ryggstödshöjder, höga och medelstora, har många förkromade aluminiumkomponenter och stöds av 4-5-vägs baser, eller i slädeversionen. Tre omslag: en bekväm med stor vaddering, den andra i mesh och den tredje - sortens kronjuvel - med platt vaddering med sömlösa spår tack vare termoformning.

Ett brett sortiment av produkter för kontraktssektorn kompletterar kollektionen. I vår butik hittar du oändliga lösningar för kontordesignlampor.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev