Elegansen hos Toscot Lamps Överraskar Bryssel

Vi är stolta över att presentera omformningen av Brussels Grill, en ledande restaurang i centrala Bryssel, kuraterad av vår kontraktsdel. Kontraktsdekoratören rekommenderade de magnifika terrakottalamporna från Toscot till restaurangägaren.

Modellen som valts för att inreda denna fantastiska plats är Toscot Novecento, en upphängningslampa med en rosett.

Och Toscot är en garanti.

Unika produkter tack vare hantverk och uppmärksamhet på detaljer. Att lysa upp ett offentligt utrymme med Toscot-designlampor betyder bara en sak: framgång!
Det speciella med terrakottalampor är att varje bit är unik och lägger till den känslan av glamour i alla miljöer. Perfekt kombination av nytta och estetik, keramiska lampor belyser sammanhang med stil och är fantastiska allierade för att skapa en alltid välkomnande atmosfär.

Det gamla keramiska materialet kombineras med en modern och väsentlig design, färgad, i vitt, svart eller vänster naturligt. Detta material är perfekt för att dekorera ett vardagsrum med stil men även andra rum i huset; badrum, kök, vardagsrum, sovrum. För att inte tala om hur det kan försköna ett offentligt utrymme genom att ge det spel av ljus och kontraster som kommer att fascinera alla kunder.

Lamporna i Toscots kollektion 2017 presenterar inredningslösningar för vintage, retro och shabby chic men också moderna och industriella stilar.Det finns mer än 190 Toscot-lampor i vår e-handel med många möjligheter till finish och färger. I själva verket finns det många förslag på
tak lampor, vägg, bord, golv och infällda lampor. Upptäck hela kollektionen designlampor för kontoret i vår butiksdel.

Viadurini-teamet
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev