Viadurini Design Radiators: den Nya Samlingen av Glasradiatorer

Radiatorer och dekorativa radiatorer ett nytt sätt att värma upp hemmet med design

Har du någonsin tänkt på radiatorer som möbler? Radiatorer från det nya märket Viadurini Design Radiators- kollektionen är mycket fungerande och extremt moderna också med en oförglömlig design!

Hejdå gamla och klassiska vita radiatorer, den här nya radiatornsamlingen erbjuder något unikt för ditt badrum men också för ditt vardagsrum. Nu värms huset upp med stil tack vare designade och färgglada radiatorer med en originalform som integreras felfritt i inredningen i alla miljöer.
Viadurini Design Radiators presenterar ett brett utbud av glasradiatorer. Deras namn är Jhonny, Brian och Berry, radiatorerna som finns i dubbelversion: elektriska och hydrauliska av glas.Här är några funktioner som är värda att uppmärksamma:

När det gäller den hydrauliska radiatorversionen fungerar den eftersom dess vattenförbrukning är betydligt lägre jämfört med traditionellt system. Dessutom har det ett system som är perfekt anpassningsbart till värmepumpens värmesystem eller till förnybara energikällor. Dess särdrag? Ett ark tillverkat i härdat glas vid 600° som gör det beständigt, säkert och originalt.

Den mest innovativa tekniken används för att skapa en elektrisk kylare. Denna specifika teknik gör det möjligt för produkten att förstå vilket som är rätt sätt att värma upp miljön, undvika energiförbrukning och hålla yttemperaturen på produkten till ett minimum. Dess struktur består av två ark i härdat glas, där det elektriska motståndet placeras.
För båda versionerna kan du kräva en spegelfinish. En vacker försilvring gör den till en designad spegel.
Vidare information? Den Pekskärmen Styrsystemet för elektrisk version! Det är en infraröd kontroll med en barnlåsfunktion som gör det möjligt att bättre optimera prestanda i kombination med en fjärrkontroll.

För att känna till alla dess tekniska funktioner, besök vår webbplats direkt: "Klicka här för att se Viadurini-radiatorer."

Denna exklusiva radiatorsamling kännetecknas också av den speciella omsorg som varje enskild produkt realiseras, allt helt tillverkat i Italien. För alla som vill ge sin egen miljö en glamour och extremt personlig touch. Det är möjligt att anpassa glasradiatorer med valfri bild! "Serigrafi" är den speciella teknik som används för att placera din bild i två genomskinliga kristallark.
Resultatet? Låt din fantasi springa!
Email Newsletter
Nyhetsbrev