Handdukstork för Design för ett Elegant och Raffinerat Badrum

Kylaren och designen samlas för att göra ditt hem unikt!

Planerar du att renovera ditt badrum och göra det varmare och mer välkomnande? Designradiatorn är den perfekta lösningen för att värma badrummet och göra det till en trevlig och elegant miljö .

En designradiator kan omvandla miljön genom att ge utrymme för allas kreativitet. Designradiatorn blir alltmer sofistikerad, förfinad och framför allt innovativ. Kylaren kan variera i form, material, färg och stil ... De lösningar som designarna föreslår är oändliga.

De faktorer som ska beaktas vid valet av radiator är olika; först och främst kommer valet att göras i linje med husets stil .Klassisk, modern eller vintage kommer alltid att ha sin charm. Dessutom är en annan faktor att tänka på storleken på rummet, färgen och de utrymmen som finns tillgängliga för att installera en designradiator.

Radiatorerna eller handdukstorkarna är inredningstillbehör som utstrålar värme och används för att göra husets rum varma och bekväma under hösten / vintern. Vilka är de vanligaste materialen för radiatorer? Vanligtvis är kylaren gjord av gjutjärn, ett material som kan sprida värmen jämnt. Med tiden har nya lösningar introducerats. Låt oss se de viktigaste egenskaperna hos de material som valts för designradiatorerna.

Gjutjärn:ekonomiskt och robust, detta material är en perfekt värmeledare och var det första som användes för konstruktionen av kylaren.

Stål: elegant, lätt att rengöra och särskilt motståndskraftig. Med en stålkylare kan du värma även de största rummen eftersom den är perfekt för att täcka stora ytor.

Aluminium: verkligen det lättaste och mest raffinerade alternativet, den verkliga fördelen med en aluminiumkylare är den hastighet med vilken kylaren värms eller svalnar, perfekt om du har bråttom att värma rummet så snart du kommer hem efter en lång dag med arbete.

I vår e-handel sticker produkterna ut för innovation, teknik och estetik

Viadurini valde ett företag av internationell betydelse som kunde erbjuda riktade och tillförlitliga svar för olika kunder med sina fabriker och sitt sortiment av produkter. A rchitects och designers utnyttjar sin erfarenhet till att skapa handdukstorkar och handdukstorkar med  utmärkt prestanda, funktionell och trendig .

Materialen är noggrant utvalda, partnerna är kvalificerade att följa en kontrollerad och certifierad produktionscykel. Här är ett galleri med de mest efterfrågade produkterna från våra kunder över hela världen.
Upptäck alla 
designradiatorer i vår onlinebutik!
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev