Skapa din Dröm Utomhus med Trona: Tillverkad i Italien Företagsledare i Sektorn

Trona är trädets ledare: många tillverkade i Italien designidéer

För en dröm utomhus behöver du unika och exklusiva tillbehör till utemöbler. Inomhusområden behöver mycket uppmärksamhet för att vara välkomnande och gästvänliga. Den perfekta utomhus är gjord av tillbehör och detaljer som kan göra balkongen, terrassen eller trädgården, idealiska utrymmen där du kan tillbringa trevliga vår- och sommarstunder i total avkoppling. Trädgård, terrass och privat spa eller offentliga platser är synonymt med kroppsvård och välbefinnande. Därför är inredningstillbehör för utomhusutrymmen av stor betydelse.

Att drömma kostar ingenting. Det är bättre att drömma stort. En stor passion är den av nautiska, ofta scenen med den mest hämmande lyxen. Oavsett om det är en segelbåt, motorbåt eller en fantastisk yacht, är nautiska en av de sektorer som mer än andra fortsätter att utmärka sig och tillverkade i Italien fortsätter att uppskattas internationellt.

Att dekorera din egen båt eller yacht är inte en lätt utmaning eftersom varje dekoration och varje miljö bör följa samma koncept för att skapa en harmonisk elegans. Så mycket uppmärksamhet på inomhus- och utomhusutrymmen för en unik och original designbåt. Inredningen är oumbärlig för att känna dig som hemma, i en bekväm och personlig miljö.

Båtens layout behöver en korrekt organisation av miljöerna: du måste försöka dra nytta av varje utrymme. Utomhusinredningen av båten är lika viktig. Det måste vara glamoröst och funktionellt samtidigt. Ett företag som uttrycker förfining och klass är Trona.

Trona föddes 2006 med det första projektet på marknaden: en flytande fåtölj täckt med material som används i nautiska sektorn patenterad för industriell uppfinning. Denna fåtölj är den enda produkten i världen som du vet var du ska placera ur vattnet och tack vare dess mångsidighet förvandlas den också till en solstol. Nuförtiden är Trona ett företag som skapar mycket dekoration för utomhus, elegant båt och yacht. Det uppskattas över hela världen för sin komfort och design.

Cloud-kollektionen är den perfekta lyxiga möbellinjen för inomhus och utomhus. Denna linje har ett brett utbud av kuddar, soffor och fåtöljer med en fascinerande design perfekt för lyxbåtar men också för att inreda trädgården, terrassen eller eleganta privata och offentliga simbassänger. Diamods-kollektionen presenterar en fåtölj, soffa, pouf och soffbord med en futuristisk och modern linje.
Medan Softrona-kollektionen istället är en innovativ lyxmöbellinje med soffor, fåtöljer, bord och poufor, perfekt för att skapa unika vardagsrum för inomhus- och utomhusmode.

Mycket intressant också linjen designad för SPA-wellness. Avkopplande solstolar för spa och pooler kännetecknas av mjuka och slingriga linjer för total avkoppling. Perfekt för både inomhus och utomhusbruk.

Låt den unika designen av de tillverkade i Italien-möblerna fånga din uppmärksamhet för att dekorera dina utomhus- och inomhusmiljöer.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev