För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Idéer och design tillbehör för trädgården

På Viadurini hitta idéer till hemmet trädgården och grunder, oavsett stilen på din favorit (modern, rustik, lumpen) och konforma din (stenig, sluttande, med rabatter)

I en trädgård kan inte missa tillbehör för att göra sommarkvällarna i sällskap med vänner ett ögonblick av glädje och fest.

Djurälskare hittar i en krubba i en kastrull eller fågel en vacker och intressant artikel att sätta i din trädgård eller att välja det som en gåva.

De som älskar kött kommer att ha en grill på plats för att organisera fester och kvällar verkligen unik. För dem som föredrar att använda trädgården som en relaxavdelning, kan en solstol inte säkert missa.

Som gillar att tillbringa kvällarna i poolen hittar oundvikliga krukor och ljus inredning kommer att hållas direkt i poolen (flytande lampor Myyour), är att sättas ombord eller i trädgårdsgången i fallet av kubiska och ljusa bollar.

Vem vill dekorera en veranda med en designer touch genom att lägga blommor och växter kommer säkert att välja konstruktionsfartyg Swarovski , hand dekorerad med kristaller homonymer.

Kort sagt, trädgårdstillbehör är alla element som tillåter oss att uttrycka våra känslor och tillbringa stunder av fritid ensam eller i sällskap på bästa sätt.

Vi har samlats i detta avsnitt alla dessa idéer och originella trädgårdstillbehör som inte kan undgå att ha om du har turen att ha en. Med tanke på vår noggrant urval av produkter, är var och en av dem består av material av hög kvalitet, hållbara och praktiska för att hålla. I alla tider komma ihåg att köp av dålig kvalitet möbler du kommer bara att förlora de pengar du skulle behöva investera bättre.

Alltid välja de butiker som garanterar produkten och kan hjälpa dig i realtid genom hela köpprocessen.

De trädgårdstillbehör måste väljas med omsorg bara för att de är avsedda att förbli utomhus. De måste därför kunna tåla väder och vind och åtgärder i våra fyrbenta vänner. Denna katalog fann också mycket intressanta förslag Applikations liners om du redan har en grill och letar efter något att säkra den under vintern.

En absolut nyhet är utomhus kök trans Indu + perfekt för matlagning ute i trädgården eller vid poolen. Gjorde också trolley kök för deras portabilitet funktion i trä och rostfritt stål och samtal tillåter matlagning på wok eller grillad, inomhus eller utomhus!

Men inte bara. Vi föreslår att du tar en titt och välj unhurriedly tillbehöret som mest vill ha i trädgården i ditt hem. Om du har några frågor kontakta oss, vi är tillgängliga för att hjälpa dig att göra din sista inköp av tillbehör för optimal trädgård för dig.

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies