Original och Trendiga Utomhusutrymmen med Viadurini

Inredningen av sina utomhusutrymmen är väsentlig för att skapa kontinuitet med den stil som valts för inomhusområdet; vare sig det är ett privat hem, en exklusiv villa, ett spa eller ett offentligt utrymme. Utemöbler måste verkligen vara praktiska, funktionella och beständiga över tid. Förutom den praktiska aspekten vill ögat också ha sin del. För dem som vill ha en glamorös och trendig möbel, är valet av utemöbler Viadurini in the Garden.

Vi erbjuder fascinerande utemöbler för sina slingrande linjer, intensiva färger och innovativ design. Varje detalj studeras i detalj och tillverkas med material som är resistenta mot externa ämnen.

Viadurini det betyder hög kvalitet på produkter och material; en förförisk och original linje som utmärker det venetianska företaget för sin klass och originalitet.

Låt oss ta reda på i intervjun med Viadurini de senaste trenderna för en sofistikerad utomhus 2017/18

Tre ord för att definiera din identitet?
Innovativ, internationell och kvalificerad.
 
Vilka faktorer fokuserar du på för att få designmöbler som beaktar kvalitet, detaljer och slutpris?
  • Vi fokuserar mycket på forskning om råvaror och utveckling av innovativa material och tyger, som kan prestera och motstå som bäst i utomhusmiljöer.
  • Vi samarbetar med kvalificerade designers av nationell och internationell berömmelse.
  • Vi arbetar med upplevd kvalitet utan att slösa bort resurser där marknaden inte kräver.
  • Vi är uppmärksamma på marknadens behov, vi försöker förutse dem och erbjuder alltid tillfredsställande svar 
Vilka är de ledande produkterna i dina kollektioner och de mest sålda produkterna?
De bästsäljande kollektionerna är också flaggskeppet i vår produktion: familjerna Babylon, Cricket och Tibdabo är representanter för vävningstekniken , som är den hantverkartradition som alltid har utmärkt och identifierat vår produktion. FSC-streckkodscertifierad teakfamilj är också mycket populär tack vare den höga grad av anpassning som gör det möjligt för den modulära produkten, perfekt för alla typer av behov.
 
Vad är det projekt / samarbete du nyligen följt som du är stolt över?
Det finns flera: vi har bekräftats som officiella partners för möbler av hotellkedjan Hard Rock Hotel, både på Ibiza och Teneriffa. Särskilt viktigt är samarbetet med Holland America Line för leverans av utemöbler som är resistenta mot saltdimma och avsedda för kryssningsfartyget MS Koningsdam . På det nationella territoriet har vi bidragit till förverkligandet av terrass-restaurangen Grand Hotel Mazzarò Sea Palace i Taormina och spaet för Mirtillo Rosso Family Hotel i Valsesia.
 

Offentliga eller privata utrymmen; vilka typer av kunder efterfrågar dina produkter mest?
De flesta av våra kunder kommer från hotellbranschen.De är därför ägare av boende, välbefinnande och restauranger, arkitekter eller exteriördesigners som är involverade i att utveckla storskaliga projekt inom entreprenadbranschen med fokus på utomhus.
 
Vilka är de grundläggande egenskaperna som tillbehör för utomhusmöbler måste ha? Och vilka som skiljer dig?
Utemöbler kan inte improviseras: det krävs ständig forskning och studier för att skapa specifika tekniker som gör att de kan hålla över tiden och motstå de mest aggressiva atmosfäriska ämnena, såsom ljus, vatten och saltspray.
Utöver detta är det nödvändigt att upprätthålla höga ergonomiska standarder: utemöbler får inte ha något att avundas inomhus och utomhusutrymmen är inget annat än den naturliga förlängningen av inomhus och som sådan måste de erbjuda samma standarder. av komfort. Dessutom vill ögat också ha sin del, så den estetiska komponenten och stilforskningen spelar en grundläggande roll i utvecklingen och förverkligandet av inredningen. Svårigheten ligger i att upprätthålla en perfekt balans mellan tekniska egenskaper, funktionalitet och design. Vi garanterar vackra, hållbara och bekväma möbler utan att någon av dessa egenskaper täcker den andra.

File allegati

Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev