Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Varaschin

Upptäck historia för att skapa framtiden: sedan 1969, äktenskapet mellan gamla hantverk och moderna estetiska lösningar skiljer verklighet Varaschin, Venetian ledande inom 'utemöbler. Tomten, första rotting och vide och senare syntetiska material och mest lämpade utanför, är det alltid själ Varaschin produktion, som under årens lopp blir omisskännliga stilistiska drag och kvalitetssäkring.
Vid utomhus samlingar läggs de inomhus och kontrakt, som undertecknats av de mest prestigefyllda namnen i italienska och internationella design. Varje produktlinje har sin egen historia och distinkt, men omtolkning av tomten grafiska tecken är en stadig företag som kombinerar och harmoniserar.
Den uppmärksamhet på detaljer, originalitet och estetiska förfining är andra viktiga funktioner i Varaschin skapelser, vilket gör dem unika, sofistikerad och elegant. Visionen om en enda harmonisk utrymme, både i hemmiljö kontrakt, inspirerar inredning som tyder på att expansion och sammansmältning av den yttre miljön med den interna ett, i ett balanserat samspel mellan lätthet och komfort.