RABATTERADE PRODUKTER UPP TILL 50%
kundservice +39 0541.623760
Kundvagnen
Hemsida > UPPVÄRMNING > elektriska spisar > Electric Eldstäder Wall >

Elektriska spisar Wall, konstruerad och tillverkad i Italien

Förfina sökningen

Elektrisk spis från Shakespeare väggen
Made in Italy
Viadurini Collezione Fuoco

Elektrisk spis från Shakespeare väggen

kr 16.818,17
elektrisk vägg Eldstad Kipling
Made in Italy
Viadurini Collezione Fuoco

elektrisk vägg Eldstad Kipling

kr 17.468,30
Wall elektrisk spis Besson
Made in Italy
Viadurini Collezione Fuoco

Wall elektrisk spis Besson

kr 17.212,51
Elmotor elektriska flamma och rök effekt Cardiff
Made in Italy
Viadurini Collezione Fuoco

Elmotor elektriska flamma och rök effekt Cardiff

kr 13.460,93
Din dröm har alltid varit att ha en eldstad i hemmet, men du inser att det inte finns tillräckligt med utrymme, behöver du inte din skorsten ... sedan hur man gör? En vacker och funktionell lösning är en elektrisk spis konstruktion vägg!

E 'av stor natursköna effekt och det kan placeras i relaxavdelningen i huset eller intill matbordet. Definitivt kommer det att skapa en varm och inbjudande och en stark visuell effekt. Raden av eldstäder presentera elegans deras trumfkort. Smal och raffinerad, men samtidigt nykter i färg och i tarmkanalen är den optimala lösningen för att göra en särskild vägg. Slutföra de funktioner extrem tystnad, en eld och glöd effekten av otrolig realism och i vissa modeller en praktisk uppvärmningsfunktion i två krafter och en bekväm fjärrkontroll medföljer som standard för fjärrmanövrering.

Den mycket låga energiförbrukningen i elektriska spisar från vår samling kommer att förvåna dig! Den genomsnittliga kostnaden för estetisk konsumtion operation är lika med 4 cent per timme.
Det är i själva verket av elektriska spisar som utnyttjar vattenspray för att skapa eld och rök effekt, men det är krävs mycket lite vatten: med en liter är möjligt att mata den öppna spisen i 12 timmar.

Valet av elektriska spisar att Viadurini Fire Collection vattenvägg använder en raffinerad och exklusiv teknik som möjliggör en flamma av en otrolig realism: den tredimensionella effekten skapas med hjälp av ultraljud för att skapa en fin vattendimma som är upplyst för att skapa "flames och rök. " Detta, i kombination med trä och låtsas med en ljus och mousserande aska säng, ger en effekt som överträffar alla förväntningar realism i en elektrisk eld.

Nej du kommer inte ens få upp från stolen för att hantera driften av elektrisk spis, med den praktiska fjärrkontrollen för att ställa den 'eld och rök effekt. Lågan kommer att ge dig en omedelbar värme som inte kommer att göra dig helt ångra val.

Bli förvånad av det stora utbudet av elektriska spisar Wall på vår webbplats hittar du så många modeller att en passar till ditt hem.