Electric Eldstäder Wall - Designad och Tillverkad i Italien

1 Produkt

Elektrisk väggmonterad designspis - Uppvärmning designad och utvecklad av tillverkade i Italien hantverkare.

Det har stor naturskön effekt och kan placeras i avslappningsområdet i huset eller intill matsalsbordet. Visst kommer det att skapa en varm och välkomnande atmosfär med en stark estetisk inverkan.

Linjen med elektriska vägg spisar gör elegansen till sitt vinnande kort. Smal och förfinad men samtidigt nykter i färg och i stretch är den optimala lösningen för att göra en vägg speciell. Funktionerna kompletteras med en extrem tystnad, en eld- och glödeffekt av otrolig realism och i vissa modeller en praktisk värmefunktion med två krafter och en praktisk fjärrkontroll som levereras som standard för fjärrdrift.
Också värt att notera är den mycket låga energiförbrukningen av eldstäderna i vår samling.
Det är i själva verket elektriska eldstäder som drar nytta av det nebuliserade vattnet för att skapa lågan och rökeffekten, men mycket lite vatten behövs: med en liter är det möjligt att mata spisen i 12 timmar.

Låt dig förvånas av det stora urvalet av elektriska eldstäder i väggen på vår webbplats, du hittar många modeller inklusive den som passar ditt hem.
Vår personal står till ditt förfogande för att hjälpa dig under köpet och för att svara på dina frågor om produkterna på vår webbplats genom vår e-postadress och lämplig chatt längst ner på sidan.
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro