Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Moderna Bokhyllor för Skapade Möbler i Made in Italy

Moderna bokhyllor, mobila och fasta för hem och kontor, det bästa av Made in Italy-stil.

I det här avsnittet tillägnad moderna bokhyllor hittar du ovanliga former, innovativa material, levande färger och nya mönster i Viadurini Design Collection som erbjuds till rabatterade priser på vår hemsida. Alla de föreslagna modellerna har uppnåtts av viktiga varumärken som representerar hög kvalitet made in Italy.

Väggbokhyllor eller golvbokshyllor av transparent plexiglas och solid surface med de mest varierade formerna. Fler geometriska former för dem som älskar klassiska linjer eller originella former som ett äpple, ett blad eller ett skor för dem som vill ge originalitet till sina heminredning.
Men inte bara det, vi erbjuder också väggmonterade bokhyllor som liknar måleri. Perfekt inredning för ditt vardagsrum. Eller genom förbundet mellan den naturliga Vicenza-stenen och glaset föreslår vi de unika och dyrbara väggbokshyllorna gjorda av skickliga hantverkare som skulpterar blocken av denna sten för hand, vilket skapar en elegant och unik design möbel.

Upptäck den moderna bokhylla som bäst passar dina behov och om du behöver hjälp under valet eller köpet, tveka inte att kontakta oss via lämplig chatt eller vår e-postadress.
Vår personal hjälper dig gärna och hjälper dig under köpet.