Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Modulära Bokhyllor - Modern Design Made in Italy

Modulära bokhyllor av italiensk design i trä eller metall.

Det här avsnittet av modulära bokhyllor är idealiskt för dem som gillar att ändra och anpassa inredningen i huset. Faktum är att de tillåter att skapa ursprungliga kompositioner, stora eller små, från väggen eller från marken. Upptäck online-samlingen till rabatterade priser på modulära bokhylla trä och släpp din fantasi!
Viadurini-förslagen är alla gjorda i Italien och handgjorda.

Det italienska varumärket av Le Zie di Milano har skapat Zia Babele, ett intressant modulärt system av massivt ek, lämpligt för alla miljöer. Bokhyllorna i Zia Babele-samlingen består av ett modulärt system som utvecklas i 3 inneslutningar, toppar, kastelar, torn, som var och en består av moduler som är lätta att montera utan verktyg och anpassningsbara med tillbehör i olika färger och funktioner. Från och med basmodulen kan staplas upp till 6 enheter, skapa torn av olika höjder, eller ringa 3D-slott med oändliga inredningslösningar.

Kontakta oss via den dedikerade chatten eller vår e-postadress för att välja det modulära biblioteket som bäst passar ditt hem. Vår personal svarar på dina frågor och hjälper dig att köpa dina design möbler, även skapa personliga citat på förfrågan.