Hur man Väljer en Målning eller en Möbelbit för att Inreda ditt Hem

Inredningslösningar för varje stil 

”Ett hus är inte en fråga om tegel, utan om kärlek. Även en källare kan vara underbar ” skriver en fransk poet.
 
Det är sant att hemmet är ett uttryck för oss själva och vår familj. Vi måste därför ha alla rätt verktyg för att förvandla det till spegeln i vår väsen. Hur man gör det? Ett sätt är att ägna absolut uppmärksamhet åt detaljer. En detalj som inte får förbises kan vara målningen.
Målningen är konst. Kultur. Linjer, färger och kromatiska detaljer förmedlar ett meddelande, en historia men också känslor.

Så när du väl har övervägt miljön, färgerna, motivet kan du verkligen ha kul i det stora urvalet av vårt inredningstillbehör.
 
 

Om du älskar skulptur och är en dynamisk person, har du ett internationellt företag och du måste kontrollera tidtabellerna på flera kontinenter. Det finns många förslag. 
Du kan välja mellan en handdekorerad tillverkad i Italien världen, men också en klocka som har tider i flera länder.

 
Till exempel dekorationen "Minuti Seconds" av Viadurini med tidtabellen i vårt hem, New York, Moskva, London. Sammansatt keramik, handdekorerad med silverblad, kaffemalet på stel struktur, blank yta.
 


Om du gillar att resa och ha en romantisk och drömmande själ kan du välja bland modellerna av blommönster klockor i kombination med originalhängare. 


Ett exempel kan vara Petunia- målningenav Viadurini-dekor med handdekorerad dubbel L-struktur, med hartsdetaljer på materialet och centralt element i relief och blank yta. Kombinerat med bilden är den romantiska klädhängaren i Appendirosa perfekt i en svartlackerad struktur med tre kromade rosor i relief, fem svarta knoppar och blank yta.
Mycket lämpligt kan vara canvasdukar, kanske för varje stad som besöks .. eller nästa destination, av Artempo.

 


Om du är en fashionabel, designad och trendig själ behöver du en vacker väggspegel där designens elegans möter förfining av materialen. 
Exempel Diamante-spegel med formad kaffelackerad struktur, dekorerad med glitter, med horisontell eller vertikal stolpe och blank yta av Viadurini-dekor.

 
Om du älskar grönska och natur kan du välja mellan speglar med strukturer i form av fjärilar eller blommiga landskap.
Ett exempel är Melitea- modellen av Viadurinidecor med en intensiv brunformad struktur och kromade knoppar. Eller så kan du välja bland de många blommiga landskapen i Artempo, där du kan skapa ett anpassat dukstryck av vilket landskap eller motiv som helst, i den storlek du vill ha. 
 




Om du har ett viktigt hem eller behöver möblera ett mötesrum behöver du en skulptur - ett effektivt möbel. 


Den eleganta Circles- eller Molecole-modellen av Viadurini-dekor med en handdekorerad perforerad struktur och präglade löv rekommenderas. 


Om du är konstälskare och ditt hem har en klassisk stil med trämöbler och mörka toner, skulle det vara perfekt att förse rummet med en viktig och speciell freskomålning på väggen eller reproduktionen, i den storlek du vill ha, av en av de välkända verken från de stora mästarna från det förflutna.

För dem som vill beundra målningen eller fresken av sin favoritkonstnär utan begränsningar av tid och utrymme ... kan de verkligen uppskatta det unika och originaliteten hos Tifernate Artisan Workshop.
Ett företag som arbetar för de viktigaste museerna i världen och Italien, inklusive Vatikanmuseerna.
Klassificerad som "italiensk excellens" för sin precision och kompetens i reproduktionen av "varje målning med vetenskaplig metodik, genom användning av material och recept som används för originalet, vare sig det är från romartiden eller 1900-talet, med förmågan att replikera exakt estetisk kvalitet och garanterar identisk hållbarhet över tid. "
 

Om du gillar konst men har ett modernt hem med ljusa toner och rena linjer behöver du färg. Du kan därmed infoga en modern konstmålning eller en viss klocka inspirerad till exempel av den surrealistiska konsten i Salvador Dalì.

Så, om du alltid har velat stjäla en mycket romantisk Monet, Degas-dansare, Klimts Kiss eller ett Van Gogh-verk .. och se det i sina exakta färger, i en liten bild som är lämplig för att försköna din nisch, i sin verkliga storlek. , eller en enorm sprängning direkt på väggarna i ditt hem eller ditt företag, nu kan du göra det.

En pärla är också modeller av speglar och väggur inspirerade av Salvador Dalis surrealism, där kontrasten mellan mjuka och hårda former är en anledning till reflektion. Mjuka klockor eller uthållighet i minnet, det är från denna målning som Antartidees modeller är inspirerade. Du kan köpa med Viadurini - ett e-handelsföretag - och hitta den lösning du föredrar med frakt över hela världen.
 
Här måste du bara välja vad du gillar bäst och slutligen slutföra miljön i din lägenhet. Ett sista tips från experterna?! Glöm inte att använda din fantasi ...
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev